نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad
همیشه از کناره گیری فدرر از تنیس ناراحت میشم، ولی از یه طرف واقع خوشحال میشم که یه سری که واقعا نمیفهمم به چه علت تنیس میبینن هم بالطبع این ورزش رو تنها میزارن، این خودش جای بسی خوشحالیه.
|
آقاجون قبلا هم گفتم همین که شما تنیس رو بخاطرخود تنیس میبینی واسه کل جامعه ی تنیس ایران کفایت میکنه . دلیل نداره توی هرپست و جملت این رو تکرار کنی و بدون هیچ دلیلی به دیگران توهین کنی و خودت رو عقل کل جلوه بدی ، باورکن اگه این کار رو نکنی کسی به همون 2 سلول خاکستری مغزت شک نمیکنه .
ازالان به بعد ، کل اهالی تنیس تاکرز بدونن این آقا ممدخیلی خفنه ، تنیس رو درست میبنیه نه مثل من و شما فقط به خاطر یه بازیکن ... تو هر زمینه ای از همه ی ماها بیشتر میفهمه ... حتی اگه به این جملات اعتقاد ندارید چند بار این جملات رو برای ممد تکرار کنید که دیگه توی هر
پستش یه قسمت رو برای توهین به شعور دیگران و عقل کل جلوه دادن خودش رزرو نکنه.اینجوری وقت خودش و ما هم کمتر تلف میشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fakhruddin
درود
تبریک به هوادارن جوکویچ
یه مقطعی بود رافا پشت سر هم نواک رو شکست میداد اما نواک فهمید که چگونه باید با رافا بازی کنه , و البته پیشرفت فوق العاده بکهندش و اعتماد به نفس کافی وی باعث شد نادال رو در 6 فینال شکست بده.
اما این بازی آخری با بازیهای قبل تفاوت داشت.همونطور که ممد گفت رافا در ست سوم تو رالی ها
تاکتیک جدیدی رو پیاده نمود که بسیار موثر هم بود , اما تمرکز کافی برای پیاده کردن اون در ادامه بازی رو نداشت و البته همانگونه که از آمار هم پیداست دیشب رافا خوب سرویس نزد.اما در بازیهای بعد جای امیدواری هست که با ارائه سرویس بهتر و تاکتیک مناسبتر از پس این نواک بر بیاد.
بنظر من رافا بزودی از این پازل تاکتیکی نواک بیرون میاد.
|
به این سادگی ها هم نبود فخرالدین جان . بازی ای که رافا توی ست سوم ارائه داد بازی ای نبود که باهاش راحت باشه ، عمق ضربات و سرعت ضرباتش رو خیلی زیاد کرد ، سرعت حرکتش توی زمین هم برای چنددقیقه ما فوق تصور بود ، رافا نمیتونه این سبک رو برای مدت 5 ساعت توی زمین پیاده کنه . تازه با همه ی این مسائل نواک 6-5 جلو بود و سرویس هم دست خودش بود !
خستگی نواک هم بی تاثیرنبود ، کاملا واضح بودکه اون زمان رافا انرژی بیشتری نسبت به نواک داشت که نهایتا نواک بایه مدیکال تایم اوت کمی استراحت کرد و ست آخررو با انرژی بیشتری آغاز کرد . آخرای ست آخرهم که گویا رافا مشکل همسترینگ داشت و کلا 3-4 گیم آخر رو راه میرفت توی زمین !