نمایش پست تنها
قدیمی 09-13-2011, 07:01 PM   #4
Alireza Murray
Murray's Fan

آواتار Alireza Murray

پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
علیرضا جان شما الان عصبانی هستی بهر دلیلی داری حرفایی میزنی که بیش از هر چیز تنیسور خودت زیر سوال میره!! ولی من بعنوان هوادار متعصب رافا بدلیل اخلاق ورزشکاری اندی رو هم دوست دارم و تابحال نشده در مورد بدی بگم... اینکه اندی گرند نبرده چیزی از ارزشش کم نمی کنه و دلیل نمیشه به رافا اینطوری توهین بکنی!!

نفرت شما ملاک خوبی برای گفتن حیف که فلانی گرند رو برد نیست!! رافا در تاریخ تنیس صاحب جایگاه بزرگی هست و در آینده فرصت زیادی داره تا جزو دو تنیسور برتر تاریخ بشه... ولی اندی و نواک حالا حالا ها کار دارن تا به عظمت رافا برسن!!

اینکه شما از رافا خوشت نمیاد حق مسلمت هست ولی توهین به این واضحی اصلا کار قشنگی نیست اونم وقتی تنیسور محبوب شما و حتی من هیچ افتخاری در مقایسه با رافا نداره!!
کجای حرف من توهین بود؟ خب ویمبلدون 2010 هر کس 2-3 بازی اول رافا رو میدید میگفت حیف فقط طرفداران متعصب رافا میگن مصدوم بود و مشکل داشت ، شما به من بگو همین ویمبلدون امسال با دلپوترو مگه رافا اواخر ست اول مصدوم نبود؟ مدیکال تایم اوت هم گرفت بعد اونوقت ست دوم چی شد یهو که از این ور میدویید اونور هر کس اولین بارش بود تنیس میدید اون قیافه رافا رو توی تایبرک میدید فکر میکرد حالا زانوش چی شده و همین الان انصراف میده
یا بازی رافا با پتشنر ویمبی پارسال چی شد رافا که مصدوم بود یکدفعه معلوم نشد چه اتفاقی افتاد اومد قهرمان شد
Alireza Murray آنلاین نیست.  
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: