نمایش پست تنها
قدیمی 09-13-2011, 03:55 PM   #547
Pouya
RogeLleyton's Lover

آواتار Pouya

پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova// Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans

نقل قول:
نوشته اصلی توسط davidbeckham نمایش پست ها
بعضی ها فکر میکنن چون الان نوواک رو فرمه طرفدارش شدم
ولی خیلی ها شاهدن از وقتی فدررو تو استرالیا برد طرفدارش شدم
نوواک بعد از تون چند بار به فدرر باخت ولی بازم طرفداریشو کردم
همه گفتم خسته نمیشی هی کل کل میکنی بازم میبازه
طرفدار یه تنیسور هم هستم یا 100 تا به خودم مربوطه
قاعدتا برای این حرفم باید از پست های دوستان دیگه نقل قول می نمودم ولی خیلی اهمیتی نداره!

من اصلا کاری ندارم خشایار عزیز یا هر عزیز دیگه ای چجوری طرفدار نادال و ... شدن. مهم ادامه داستان هست...
تا جایی که من یادمه - چه بعد از عضو شدنم و چه قبلش - خشی (قصد جسارت ندارم ، به عنوان صمیمیت گفتم!) همیشه از اول تورنمنت تا آخرش بوده ، چه نادال آماده بوده و چه نبوده ، چه باخته و چه برده ... به نظر من این جای تقدیر داره که همیشه و در همه حال حامی نادال بوده! حتی وقت هایی که - به قول خودش - بازیشو نمیدیده. حالا به هر دلیلی... این مهمه نه اینکه چون نادال ، فدررو برد طرفداراش شده (که اونم صادقانه خودش گفت!) پس ضد راجره نه طرفدار نادال! کسی که این همه از باخت بازیکن اولش به دومی ناراحت میشه معلومه چقدر نادالو دوست داره. من خودمم اگه راجر به یکی دیگه از بازیکنام ببازه - مثلا تو فینال - خیلی ناراحت میشم ولی نه در این حد...
شما این رفتارو با رفتار بقیه مقایسه کنید :
کسی که طرفدار ناداله و معمولا بعد از فینال رولند - یا جاهای دیگه که نادال اول شه - میاد سایت و در بقیه ایام در غیبت صغری به سر می بره...
یا برعکس کسی که طرفدار راجره و فقط بعد از بردش میاد یا بعد از باختش میاد تو نیم خط پنبه کسیو میزنه که 16 تا گرنداسلم برده... و جمله هایی میگن ، نه با این مضمون : " دیگه برو کنار " ، بلکه با این مضمون : " دیگه برو بمیر "! بعد تشکر هم میشه ازشون!
در کل به اعتقاد من یکی از متعصب ترین طرفداران نادال در سایت هست...
2 نکته در آخر :
1. دیشب همینجوری داشتم آرشیو چت باکسو تند تند ورق میزدم ، دیدم پیام دادی! چشمم خواب آلود بود ... دوباره نگاه کردم دیدم نه! درسته. خیلی حال کردم! میدونم خیلی از جو چت باکس خوشت نمیاد... منم نمیگم بیا ولی بعد هر بازی نادالم بیای یکی دوتا پیام بدی ما خیلی کیف می کنم ، البته هر جور راحتی.

2. یه جمله ازت دیدم در شروع فصل خاک ، خیلی تعجب کردم :

نقل قول:
نوشته اصلی توسط davidbeckham نمایش پست ها
سلطان خاک دوباره همه جامهای خاک رو میبره
بهترین فصل تنیس شروع شد
واقعا آخرای دهه نود هم خاک بهترین فصل تنیس بود؟ کجایی عمو پیت؟!

شوخی کردما! میدونم اینم به خاطر علاقه به نادال گفتی!

با اینکه دقیقا تو تنیس و فوتبال الان نقطه مقابل همیم ولی دوستت داریم و امیدواریم هیچ موقع از سایت نری!

ویرایش توسط Pouya : 09-13-2011 در ساعت 06:39 PM
Pouya آنلاین نیست.  
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: