نمایش پست تنها
قدیمی 09-13-2011, 08:41 AM   #503
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

برد رو به طرفدارای نواک تبریک میگم.
در مورد رافا هم باید بگم، مشکل اصلی دیشبش سرویسش بود به نظر من، شاید 3 یا 4 گیم تو کل بازیو راحت هولد کرد، برای هر سرویس گیمش باید جون میکند و انگار اصلا سرویسی وجود نداشت و حتی خیلی وقتها با یه ریترن عالی پوینت رو تو حالت دفاعی بازی میکرد. و سرویس عملا نقشی نداشت بر عکس هم عمل میکرد.
پز دادن اینکه فقط فدرر میتونه نوله رو ببره خیلی جالب نیست، چون این مسئله مربوط به شرایط مچ آپه، همین شرایط در مورد رافا و فدرر وجود داره، که چی؟
اشتباه اصلی رافا در رالی های هم به نظر من رالی های بکهند به بکهند این دو تا بود، به جرات رافا بدترین ضربش بکهند DTL شه، چرا رافا همش سعی میکرد این رالی رو انجام بده نمیدونم، در صورتی رافا CC بدی نداره، بکهند CC رافا به فورهند CC نواک، توازن بهتری داره. ست 3 رو که رافا برد این رالی زیاد انجام شد.
به نظر من رافا تو این بازی فهمید چطوری باید بازی کنه، ولی دیر فهمید، اگه ست سوم بازی نبود این حرف رو نمیزدم، ولی الان رافا با یه سرویس بهتر میتونه نواک رو ببره.
ست سوم بازی هم یکی از بهترین ست هایی بود که دیده بودم، الحق رافا جنگنده ترین بازیکن تاریخ تنیسه، واقعا دمش گرم، بعضی از جاها مو به تن آدم سیخ میشد. عجب روحیه ای داره این پسر
Mohammad آنلاین نیست.  
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: