نمایش پست تنها
قدیمی 09-13-2011, 06:33 AM   #499
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

رافای نازنین من... بعد از nمین باختت به جوکر، دنیا روی سرم خراب شد و یه عالمه اشک ریختم و غصه خوردم... سرم داره از درد میگرنی می ترکه و اشتهام حسابی کور شده و نتونستم لب به صبحانه بزنم. اما به هر حال، ماتادور زحمت خودش رو کشید ولی باید بدونه تا زمانی که در بازی خودش یه خونه تکونی اساسی نکنه محاله بتونه جوکوویچ در این سطح آماده رو ببره. کاش می تونستم خودمو به رافا برسونم تا یه عالمه حرف هایی که مدت هاست می خوام از نزدیک بهش بگم رو بشنوه.

اما جا داره پیروزی مقتدرانه نواک جوکوویچ رو خدمت همه ی طرفدارای دوست داشتنیش تبریک عرض کنم. نواک فوق العاده بازی می کنه و شایسته ی هم قهرمانی و هم نامبر وانی حال حاضر دنیاست. مطمئناً الان در صربستان غوغاست و مردم اون کشور حسابی خوشحالند و سر از پا نمی شناسن... خوش به حالشون... در حالی که من و همه ی عاشقای رافا داریم از ناراحتی و غصه دق می کنیم.

رافای من، فقط من موندم با این وضعیت چجوری می خوای خودت رو برای دیویس کاپ آماده کنی؟!

PowerVu آنلاین نیست.  
25 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: