نمایش پست تنها
قدیمی 09-11-2011, 07:24 PM   #422
Pouya
RogeLleyton's Lover

آواتار Pouya

پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova// Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rafa نمایش پست ها
درود پویا جان گل گفتی
همین سر این تنیس لعنتی
بارها شده با خونواده دعوا کنم ولی به چه قیمتی
همین ویمبلدون امسال
به خاطر بازی فینال یه جایی که باید میرفتم نرفتم،چنان ضربه ی روحی خوردم که هنوز هم میسوزم و افسوسش رو میخورم
آخرش چی شد، رافا باخت و از هر دو جهت داغون شدم
گویا خیلی ها - حالا چه در اثر پست ما ، چه بقیه پست ها - تحت تاثیر قرار گرفتن و یاد روزهای بدشون افتادن... مثلا نیما 93 یه جمله تو چت باکس نوشت که من واقعا ناراحت شدم... من نسبت به پست خودم ، اگه کسی ناراحت شده ، عذرخواهی می کنم...

در مورد پست مجتبی عزیز :

من خوشبختانه یه عادتی که دارم مسائل ر باهم قاطی نمی کنم... مثلا الان مهمونم داریم ، خیلی هاشون با توجه به رفتار و چهره من فک می کنن راجر برده! البته الان بیشتر احساس سبک شدن دارم تا ناراحت باشم... احساس می کنم بار سنگینی از دوشم برداشته شده... به شما و بقیه مخصوصا دوست پوشر دوستم توصیه می کنم تمام تلاشتونو بکنید که باخت در تنیس و ... مخصوصا روی رفتارتون تو خونه تاثیر نداشته باشه. البته میدونم خیلی کار سختیه...

ناراحتی منم همونطور که قبل هم گفتم ، بیشتر به خاطر خود تنیس بود - که از اوایل سال جمع شده بود - تا بازی دیشب که البته اونم خیلی ناراحت کننده بود... البته ناراحت کننده تر رفتار بعضی از دوستان - مخصوصا هم جبهه ای ها - بود ، که بعدا سر صبر راجع بهش صحبت خواهم نمود...

---------------------------------------------------------------------------------------

پ.ن. 1 : مجتبی جان من چند روز یه سری از پستات ر خوندم و فهمیدم واقعا جات تو نظرسنجیه خالی بود. البته دلیلشو گفتم. به هر حال شرمنده...

پ.ن. 2 : چرا جو سایت اینجوریه قبل فینال؟ یه چیزی بگین راجع به فینال! کامان نوله ای ، کامان استوسری ، چیزی...!

ویرایش توسط Pouya : 09-11-2011 در ساعت 07:40 PM
Pouya آنلاین نیست.  
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: