09-11-2011, 07:24 PM
|
|
RogeLleyton's Lover
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova//
Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans
|
گویا خیلی ها - حالا چه در اثر پست ما ، چه بقیه پست ها - تحت تاثیر قرار گرفتن و یاد روزهای بدشون افتادن... مثلا نیما 93 یه جمله تو چت باکس نوشت که من واقعا ناراحت شدم... من نسبت به پست خودم ، اگه کسی ناراحت شده ، عذرخواهی می کنم...
در مورد پست مجتبی عزیز :
من خوشبختانه یه عادتی که دارم مسائل ر باهم قاطی نمی کنم... مثلا الان مهمونم داریم ، خیلی هاشون با توجه به رفتار و چهره من فک می کنن راجر برده! البته الان بیشتر احساس سبک شدن دارم تا ناراحت باشم... احساس می کنم بار سنگینی از دوشم برداشته شده... به شما و بقیه مخصوصا دوست پوشر دوستم توصیه می کنم تمام تلاشتونو بکنید که باخت در تنیس و ... مخصوصا روی رفتارتون تو خونه تاثیر نداشته باشه. البته میدونم خیلی کار سختیه...
ناراحتی منم همونطور که قبل هم گفتم ، بیشتر به خاطر خود تنیس بود - که از اوایل سال جمع شده بود - تا بازی دیشب که البته اونم خیلی ناراحت کننده بود... البته ناراحت کننده تر رفتار بعضی از دوستان - مخصوصا هم جبهه ای ها - بود ، که بعدا سر صبر راجع بهش صحبت خواهم نمود...
---------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن. 1 : مجتبی جان من چند روز یه سری از پستات ر خوندم و فهمیدم واقعا جات تو نظرسنجیه خالی بود. البته دلیلشو گفتم. به هر حال شرمنده...
پ.ن. 2 : چرا جو سایت اینجوریه قبل فینال؟ یه چیزی بگین راجع به فینال! کامان نوله ای ، کامان استوسری ، چیزی...!
ویرایش توسط Pouya : 09-11-2011 در ساعت 07:40 PM
|
|
|