نمایش پست تنها
قدیمی 09-09-2011, 02:11 PM   #307
Pouya
RogeLleyton's Lover

آواتار Pouya

پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova// Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
مهدی جان فکر کنم منظور اندی اینجا ۴ بازی ۵ ستی در ۴ روز باشه؟!
اون اصطلاح (best of 5 sets) در رابطه با بازی هایی مثل گرند اسلم ها به کار میره که برنده باید 3 ست ر ببره. و ربطی به 5 ستی شدن بازی نداره. منظور کوروش جان هم حتما همین بوده. من فقط برای تاکید بیشتر گفتم...

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand نمایش پست ها
یه کم بعضی چیزا به قول معروف آدم رو می سوزونه.مثلا ایسنر 3-1 سیمون را برد ولی در مجموع سیمون بیشتر امتیاز کسب کرد.
نمی دونم اگه جای سیمون بودم چه حسی داشتم ولی باخت شاید حقش نبود.من که بازی را ندیدم ولی حیف بود که بخاطر اینکه ایسنر تو تای برک حرفه ایه این بازی را برد.
ازین که مثل خیلی از دوستان 0 و 1 صحبت نمی کنید تشکر می کنم.

اینارم در دفاع از بازیکنم میگم (به عنوان نماینده تام الاختیارش در این مکان و در تمامی مکان ها!) :

سیمون 4 تا امتیاز بیشتر گرفت که خیلی اهمیتی نداره. اگه 15-20 تا بود ، منم با شما موافق می بودم! در مورد حق : الان متاسفانه تایبرک خیلی مهمه و هر کس تایبرک بلد نباشه خوب بازی کنه و تمرکزش ر حفظ کنه به مشکل میخوره! بعدا مفصل در مورد اهمیت تایبرک در این تورنمنت خواهم نوشت...

و اینکه من زیبایی تنسیو تو وینر می بینم. ایزنر فک کنم 4 برابر سیمون وینر زد...

ولی خیالت راحت : اندی مثل سیمون تایبرک نمی بازه ، یعنی نباید ببازه...

با سپاس!
Pouya آنلاین نیست.  
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: