موضوع
:
بحث و گفتگو پیرامون مسابقات گرنداسلم آزاد آمریکا
نمایش پست تنها
09-09-2011, 01:56 PM
#
303
Pouya
RogeLleyton's Lover
پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova// Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans
خب یه مدت بارون نظم بازیا ر مختل کرد (البته گویا باز احتمال بارش هست...) 1/8 تمام شد و 1/4 هم به نیمه رسید.
اول نظر در رابطه با بازی بازیکنام تو 1/8 :
جانی
:
اولین 1/4 گرند اسلمت مبارک!
بهت گفته بودم تایبرک نباید ببازی ، هر 3 ست تایبرک بردی! درود به شرفت! خود تایبرکی پسر!
خوب حال این پوشر گرفتی. از اون مارتین بی عرضه بیشتر وینر زده بود ، فک کرده بود خبریه. حالا احتمالا صاحب این پوشر شماره 2 فهمیده که چرا اینقدر رو تایبرک تاکید دارم. تو بازی نه ایزنر خیلی برتر بود و نه سیمون و این تایبرک بود که نتیجه ر مشخص کرد...
خب در مورد بازی بعدیت امشب با اندی:
اول اینکه از دید من ماموریتت تمامه! اگه 3-0 بد و مفت هم ببازی هیچ اشکالی نداره... ولی... یه وقت هوس نکنی امشب ببری و بعد بری دور بعد (حالا چه حریفت نادال باشه چه رادیک) و اونجا گند بزنی که ممکنه کلامون بره تو هم... حواست به خودت باشه دیگه. مثل فرر انتخاب با خودته ، اون ترسید و راه اولو انتخاب کرد ببینم تو چه می کنی! ترسویی یا شجاع؟
(این جملات آخر شوخی بود... رادیک 100% مستحق برد بود ، فررم خوب بازی کرد ولی زورش نرسید. اندی ماری هم به احتمال بالای 80% - از دید من- برنده بازی امشب هست...)
موقشنگ :
کلا تورنمنت متوسط تا خوبی داشتی و به بد کسی هم نباختی... در مجموع قابل قبول بودی. ادامه فصلم خیلی کاری باهات ندارم. فقط والنسیا مهمه که باید اول شی و بارکلیز هم نباید بری 3 تا بازی ببازی بیای بیرون!
ولی فصل بعد باید بشی مخصوصا تو خاک....
به طرفداران رادیک هم تبریک میگم. امیدوارم تو بازیای بعد و تورنمنت های بعدم موفق باشه.
و اما پیرمرد خودم ، اسطوره تنیس...
کلا خیلی خوب بودی. قصد نقد و برسی بازی رم ندارم ، چون هیچ ربطی به بازی بعدی - که فردا راجع بهش صحبت می کنم - نداره... فقط چند نکته :
لب تورت در کل متوسط خوب و در مراحلی ضعیف بود. حتما باید برا بازی بعدی بهتر شه... و دقتت در ریترن ها... که امروز بد نبود ، اما برای نبرد شنبه بیشتر لازمش داریم... مهم ترین نکته هم اعتماد به نفس خوبت بود!
در مورد کلی جو
: کلا تورنمنت عالی داشت. 3 دور اول عالی بود و بازی با فیش رم خیلی خوب برگردوند. بعیده کلا گرند اسلم بگیره ولی از معدود بازیکنان تلاش گر و قابل اعتنای حال حاضر هست. به خاطر سال خوبش که ادامه هم داره به خودش و خشایار و بقیه دوستانش - که اکثرا نادالی هستند - تبریک میگم. فقط تو این تعطیلات انگار بازی قدیمی زیاد دیده بود بنده خدا .لودرام اغفالش کرده بود گفته بود تو والیت عالیه! تا میتونی بیا لب تور. اینم هی میومد ، هی امتیاز از دست میداد ، مخصوصا جاهای مهم ، چون با همین سطح بازیش اگه اشتباه نمی کرد میتونست 1 ست بگیره ولی نه بیشتر.
در هر حال شب بخیر و موفق باشی جو!
ویرایش توسط Pouya : 09-09-2011 در ساعت
02:02 PM
24 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
A!i
,
Afshin
,
Ahoura
,
Ali_RF
,