09-07-2011, 10:51 AM
|
|
RogeLleyton's Lover
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova//
Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط javi
هر که باشه مطمئن باش خودت نیستی طرفدار 300 نفری،بعدا" معیار انتخاب گزینه هاتون چی بوده ؟؟
|
تعصب به یه نفر که ربطی به طرفداری از بقیه نداره! من از 2003 طرفدار فدررم و چه بازیشو می دیدم و چه نمی دیدم ، از باختش ناراحت می شدم! 4 تا رای که خودم به خودم ندادم؟!
مطمئن باشید هر 14 اسمی که میزاشتم ، باز افرادی بودند که ناراحت بشن که چرا اسم ما نبود... مام اولش و وسطش و آخرش گفتیم ببخشید. بازم میگیم : ببخشید! کاش 30 تا گزینه بود...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand
به نظر من بهتر بود امکان انتخاب دو گزینه را فراهم می کردی چون 90%کسانی که اسمشون را گذاشتی به خودشون رای میدند.بقیه طرفداران راجر هم که اسمشون نیست اکثرا به سایرین رای میدند.می مونه امثال ما که طرفدار بازیکن دیگری هستیم.من فکر میکنم جواب این سؤال رو بیشتر باید طرفداران راجر جواب بدند و اگر امکان انتخاب دو گزینه بود طرفداران راجر علاوه بر خودشون به دیگری هم رای می دادند و جالبتر می شد که بدونیم طرفداران راجر متعصب ترین را که میدونند.
|
پیشنهاد بدی نیست ، البته : 1. همه به خودشون رای نمیدن 2. 2 تا گزینه هم بود ، خیلی ها فقط به خودشون رای میدادن که بقیه بالا نرن!
کلا من هرجوری این نظرسنجی ر میزاشتم ایرادات بسیاری بهش وارد بود و هست. منم نگفتم نیست ولی بودنش بهتر از نبودش هست...
میلاد الان سایت نمیاد و به همین دلیل اسمشو نزاشتم. سهیل و خیلی های دیگه هم همین طور...
|
|
|