موضوع
:
بحث و گفتگو پیرامون مسابقات گرنداسلم آزاد آمریکا
نمایش پست تنها
09-06-2011, 10:33 AM
#
222
Pouya
RogeLleyton's Lover
پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova// Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans
دیشب خیلی بد بود و اصل حال درست حسابی ندارم...
اسطوره
: خیلی خوب! باید 3-0 می بردی ، بازی با اون نتیجه از نظر من تحلیل نداره. بازی بعدی عقب افتادی ول ندی بازیو...!
فردا راجع به بازیت صحبت می کنم ، الان حال ندارم...
دولگو
: اوایل ست 2 و 3 افتضاح بودی که هم به بازی خوب جوکوویچ ربط داشت ، هم به روحیه ت. کلا تورمنت عالی بود و امیدوارم کردی!
حق نواک حتما برد بود ولی نه 3-0 . یه آمار دیدم که نواک در دو سال اخیر بیش از 99% بازیایی که ست اولو برده ، پیروز از زمین خارج شده!! آمار شوخیه و از سطح بالای بازیکنان تنیس الان حکایت داره!
ازین نظر وجود بازیکنانی مثل سونگا - که البته من ازش خوشم نمیاد - جای شکر داره ...
تو این مدت که تنیس ندیدم به جز کند شدن زمینا چیزای دیگه ای هم عوض شده : گرندا خیلی بازی هاش 1 ستی یا نهایتا 2 ستی شده و به جز عده معدودی بقیه از نظر روحی وضعشون خرابه بدجوری... نسل بازیکنان با روحیه مثل هیوئیت و آغاسی در حال انقراض هست... نادال هم روحیه قبلشو نداره دیگه!
بگذریم . به اعتقاد من ست اول درسته که نواک برد ولی امکان داره در ادامه تورنمنت به ضررش تمام بشه چون هنوز عقب نیفتاده که عیارش هنگام عقب افتادن هم مشخص بشه. نواک در گرند فقط یک بار عقب افتاده که بازیو باخته... البته کماکان شانس اوله از دید من ، چون وقتی حریفش در یک ست برتر هست ، باز هم نواک برنده ست میشه که بسیار مهمه.
خسته نباشی دولگو. از اینکه به آینده امیدوارم کردی ممنونم پسر! سال بعد اون مشکل بیماریت نباشه میتونی تو تاپ 8 هم باشی!
کوسه
: انتظار داری به تو هم بگم خسته نباشی و درود به شرفت و عالی بودی مجموعا امسال و ... ؟
غلط کردی!! به قبرتم خندیدی!! سر کار گذاشتی منو ؟
تو امریکا 2-1 از سونگا جلو بودی بازی هم 4-4 بود ، بعد باختی. ترجمش میدونی چیه : رفتی زیر گل! حالم ازون حرکتت هم بهم خورد دکتر خبر کردی!
پشت گوش خودت مخملیه! فک کردی من مث بعضی طرفدارای بعضی افراد هستم؟ برو خودتو گول بزن ، زورت نرسید به اون! حیف لقب کوسه که بهت دادم! لب تورت در حد جلبک بود دیشب!
من نمیدونم کدوم احمقی به شما میگه بعد اون اسلایسا بیاین لب تور! فک کردی رافتری یا مکنرو ؟ بازیو تو لحظات حساس خراب کردی. و تو لحظات حساسه که فرق بازیکنا معلوم میشه! فرق حر و خر یه نقطه س! اینجام همونه...
البته میومدی بالا که حذف بودی ، نکته مثبتش اینه که راجر دوباره با سونگا بازی می کنه که اگه ببازه - با هر سناریویی - خیلی بعیده که 16 ش بشه 17. نظر من برد راجر در حداکثر 4 ست هست. نواکم اگه اتفاق ویژه ای نیفته و به اندازه نصف ست اول بازیش با دولگو هم خوش شانس باشه ، تو 3 ست و کمتر از 2 ساعت کار تمامه...
بازی های امشب :
موقشنگ
: حریفت میزبانه و یه مدت دوسش داشتم . ببازی عیبی نداره و اصلا ناراحت نمیشم ولی اگه ببری و تو 1/4 مفت 3-0 ببازی پوستت کنده س! انتخاب با خودته...
جانی
: ببازی هم حال تو اخذ میشه ، هم اون مارتین. ببری و تایبرک ببازی هم به درد خودت میخوره. تماشاگرا پشتتن، ببینم چه کار می کنی! جرم سنگینیه شکست از پوشر در امریکا...
والسلام...
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
Ahoura
,
Ali_RF
,
beeroz
,
Behnam RF
,
Code
,