نمایش پست تنها
قدیمی 09-05-2011, 01:42 PM   #207
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

هر روز در طول مسابقات آزاد آمريكا،مربي سرشناس تنيس نيك بالتيري(Nick Bollettieri ) به انتخاب خود 3 بازي حساس روز را به خوانندگان معرفي مي‌كند و پيش بيني خود را درباره آن‌ها اظهار مي‌كند.

روز هشتم

كارولين ووزنياكي-اسوتلانا كوزنتسوا(بازي اول در شب در استاديوم اش(Arthur Ashe Stadium))

ووزنياكي در 6 بازي رو در رو با كوزنتسوا،4 برد كسب كرده و در فينال مسابقات دوبي امسال نيز او را شكست داده.آن ها همچنين در دور چهارم همين مسابقات و در سال 2009 باهم بازي كردند كه ووزنياكي آن بازي را در تايبريك ست سوم برد.كوزنتسوا توپ را از هر دو سمت بكهند و فورهند خيلي خوب مي‌زند،در عرض زمين خوب حركت مي‌كند و سرويسشباثبات است.اين قطعا يك آزمايش براي ووزنياكي خواهد بود.آيا او مي‌تواند در مقابل ضربات قوي كوزنتسوا مقاومت كند؟من فكر مي‌كنم مي‌تواند!با توجه به نحوه حركت ووزنياكي در زمين،او مي‌تواند امتيازها را كنترل كند و كوزنتسوا را در زمين حركت دهد.سرويس كوزنتسوا برتري زيادي ندارد كه اين هم به ووزنياكي كمك مي‌كند.در اين بازي رالي هاي طولاني خواهيم داشت و من از همين الان فكر مي‌كنم كه اين بازي به ست سوم كشيده شود،ولي درنهايت به نظرم ووزنياكي قدرت بيشتري دارد.
پيش بيني نيك:ووزنياكي در 3 ست.

راجر فدرر-خوان موناكو(بازي دوم در شب در استاديوم اش(Arthur Ashe Stadium))

فدرر در مقابل چيليچ كمي آزمايش شد،ست دوم را باخت ولي اجازه نداد كه اين اتفاق بازيش را تحت تاثير قرار دهد و در 4 ست به پيروزي رسيد.او تنيس اگرسيو را عالي بازي مي‌كند و وقتي راجر در حال حمله است،بهتر است مراقب باشيد!
من كل بازي بين موناكو و شاگردم تامي هاس را ديدم.من وقتي هاس ست اول را برد خيلي ذوق زده شدم ولي با طولاني تر شدن بازي او انگيزه و قدرتش را از دست داد.ضربات موناكو خيلي استوار بودند و هاس(به سادگي مي‌توان گفت) كه قدرت مقابله با او را نداشت.اين دومين بار(بعد از سال 2007) است كه موناكو در دور چهارم مسابقات حضور دارد.
فدرر ركورد 2-0 برد و باخت را در مقابل موناكو دارد و آخرين بازي آن ها در ميامي امسال بود.موناكو با خسته كردن هاس با استفاده از بكهند خوبش(كه آن را خيلي فلت مي‌زند)،سرويس اول خوب و فورهند عالي او را شكست داد.تفاوت اينجاست،هاس در بازي خود كم آورد ولي فدرر اينگونه نخواهد شد!فدرر با سرويس خوبش امتيازهاي راحتي را كسب مي كند و به محض اينكه توپ در زمين است،فدرر با تنوع بازي خود موناكو را در زمين نامتعادل مي‌كند.به نظرم فدرر در سه ست پيروز مي‌شود.

پيش بيني نيك:فدرر در 3 ست.

سرينا ويليامز-آنا ايوانويچ(بازي دوم در استاديوم اش(Arthur Ashe Stadium))

سرينا هر دو بازي انجام شده بين اين دو را به نفع خود تمام كرده ولي از سال 2009 تاكنون مسابقه اي بين اين دو بازيكن نبوده.اين يك فرصت عالي براي ايوانويچ است كه به همه ثابت كند كه او برگشته است ولي براي برد،او بايد بهترين بازي خود را به نمايش بگذارد!اگر او بخواهد با سرينا وارد بازي قدرتي شود،شكست مي‌خورد.سرينا قدرت بدني بيشتري از او دارد،ضرباتش قوي تر و سرويسش عالي است.اين بازي به سرينا بستگي دارد.تنها دليلي كه مي‌تواند باعث شكست او شود مشكل روحي و شروع به دادن خطاهاي زياد است.ايوانويچ بايد هميشه حاضر باشد و شايد در بعضي لحظات ضربات ريسكي بزند تا سرينا را نامتعادل كند.او بايد سرينا را از مناطقي كه در آن ها راحت بازي مي‌كند دور كند و او را مجبور به حدس زدن كند.من بعيد مي‌دانم اين اتفاق رخ دهد و شانس را به سرينا مي‌دهم.
پيش بيني نيك:سرينا در 2 ست.

منبع:tennismagazine
Nima93 آنلاین نیست.  
30 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: