نمایش پست تنها
قدیمی 09-05-2011, 09:19 AM   #203
Pouya
RogeLleyton's Lover

آواتار Pouya

پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova// Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans

خب! دور سوم هم تمام شد...

مهم ترین حذف شده ها :

داویدنکو ، کارلوویچ ، بردیچ ، چیلیچ ، هاس ، دل پوترو ، لوپز و نلبندیان.

کلا در گرنداسلم ها یه جمله هست با این مضمون که : در یک گرنداسلم ، بازیکنا دو دسته هستند. اونایی که میان هفته دوم و اونایی که تو هفته اول حذف میشن...

بازی های دیشب :

موقشنگ : خیلی خوب و مقتدرانه بود. کل بازی یه طرف ، تایبرک ست آخر یه طرف... عالی بودی! گفتم نهایتا باید2 بار برک شی که 1 بار برک شدی ، سرویسات هم قابل قبول بود و باز باید بهتر شه. وینر بیشتر زدی که بسیار مهمه. ارورات هم باید کمتر می بود که بود... رادیک ر باید ببری ها! بهترین فرم امسالشه ولی باز با سال های قبل خیلی فاصله داره. فردا راجع بهش صحبت خواهم نمود...

مارتین : تو اون روحت! چندین خلاف سنگین مرتکب شدی پسره دیلاق! رضا نیست ، جای اونم باید حالتو بگیرم... : 1. تو امریکا از اون پوشر باختی! 2. از پوشر کمتر وینر و ایس زدی! 3. دو تا تایبرک به پوشر باختی! 4. 3 تا ست پوینت تو ست آخر حروم کردی! 5. فورهند ارورات بدجوری رو اعصاب بود ، فقط می کوبیدی اون وسط یا اوت! 6. منم به شک انداختی ، تا اواسط بازی فک می کردم آمار برعکسه!! دعا کن جانی ببره دور بعد تا جرمت سنگین تر نشه...! به خاطر همین خیلی چیزی بهت نگفتم الان... حالا میخواستی ببازی چرا لفتش دادی وقت گرانبهای ما را گرفتی پدرسوخته! امسال که تمام شد ، سال بعد باید مث 2009 شی!
حالا بازی مزخرفت به کنار ، اون پوشر چه اوج گرفته بود! بردشو به پوشر دوست پیروزی لوث کن 15 ساله تبریک میگم!

جانی : حیف دیر خودتو کشف کردی! تایبرک استثنایی سرو زدی! کلا انگار یه دفعه باتجربه شدی! 8 از 8 برک پوینت سیو کردی که عالیه! یه ذره ست اول لنگ میزدی که بعد بهتر شدی. ارورات باز باید بیاد پایین تر! متاسفانه وظیفه ت خیلی سنگینه الان... تا حالا دو دور پشت هم به پوشر نباختم! اونم این پوشر! وای به حال مارتین اگه ببازی...

--------------------------------------------
کوتاه از بقیه بازی ها : نلبندیان زیبا و تاکتیکی بازی کرد و حیف شد که حذف شد... امیدوارم دیگه مصدوم نشه و آمادگیشو بدست بیاره. نا سلامتی یه دوره رقیب بودیم... اندی ها هم خوب و کم اشتباه بودن و راحت تر از اونی که فک می کردم پیروز شدن. مولر هم گویا در اوج دورانش و مخصوصا اوج سرویش به سر می بره. و نهایتا درود به شرف امریکایی ها ! واقعا عالی تشویق کردن یانگو . خودشم خیلی خوب بازی کرد...

بازی های امشب :

اسطوره - موناکو :
توضیح خاصی ندارم بگم ، به جز : 1. ست ندی 2.سرویست بهتر شه 3. با بهتر شدن فورهند ، بکهند ضعیف نشه 4. اگرسیو و کم خطا بازی کنی. چیزی زیادی که ازت نخواستم؟ یه فرقی باید با بقیه داشته باشی دیگه!

پیش بینی : فدرر در 3 ست!

نواک - دولگو : قبلا گفتم که اشتباه کردی اون قدر خوب بازی کردی و در صورت نگرفتن ست و دادن ست مفت بازخواست میشی چون احساس می کنم منو مسخره نمودی! یه فرقی باید با داویدنکو داشته باشی دیگه... نترس ازش! اسمش و رکوردش از خودش بزرگتره الان. یه کاری کن بازی کنترلی ر بزاره کنار و حمله کنه . چون اینجوری اروراش میره بالا و اعصابشم بهم میریزه. حالا خودت ارور ندی تمرکزتو از دست بدی! سرویس مث بازی قبل بزنی خیلی خوبه. لحظات حساس بازی میتونه تعیین کننده تر از اونی باشه که فکر می کنی... و نهایتا : باخت در تایبرک 2 ست اول = مرگ!

پیش بینی : نواک در 4 ست!

کوسه - کلی جو :

خب! مهم ترین بازی تورنمنت برای من تا اینجا! بردت باعث میشه عملکرد بالای جدول دست خودمون باشه. بازیت بهتره ، باتجربه تری ، حمایت تماشاگرا پشتته (داشتی یانگو چه جوری تشویق می کردن! مسلما برا تو بیشتر مایه میزارن) و ... . خلاصه هیچ بهانه ای نیست! من از اول تورنمنت بیخود رو این بازی مانور ندادم ، پس باید آبروداری کنی... فصل خوب خودت و تورنمنت خوب منو خراب نکن کوسه! حتما بازی تایبرک داره و باید ببری که کلید بازی هم ممکنه همون باشه! برو جلو که همه آبزیان پشتتن!

پیش بینی : فیش در 4 ست!

پیر دیار ماتادور ها - عینکی صرب :

این بازی که به من ربطی نداره ولی دوست دارم فررو ببره...

پیش بینی : فررو در 5 ست!

والسلام. تا فردا...
نرین تو زمین گند بزنین به اعصابم ها! که فردا از خجالتتون در میام...!

ویرایش توسط Pouya : 09-05-2011 در ساعت 09:46 AM
Pouya آنلاین نیست.  
28 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: