نمایش پست تنها
قدیمی 09-04-2011, 10:49 AM   #187
Mohammad_Joulaei
Former Staff

پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده

با سلام

من با نظر دوستان مخالفم(درباره بازی خوب راجر) من به شخصه ست اول بازی رو ندیدم ولی ست دوم و اوایل ست سوم راجر واقعا بد بود من راجر فدرری ندیدم هر وقت نوبت گیم سرو راجر میشد استرس منو برمیداشت چون 2 دفعه توی این برهه زمانی 40 -0 از مارین عقب افتاد و برک شده. و یه نکته دیگه چرا باید در طول این مچ تایم 9 برک پوینت رو به حریف بده؟؟؟؟ کم نیست ها؟؟؟و تجربه نشون داده وقتی راجر عقب میفته برگشتش به بازی خیلی خیلی سخته.

چلیچ بازی رو به اشتباهات خودش باخت پتانسیلش رو داشت یه کارایی کنه. ست سوم فک میکنم در گیم سوم یه برک پوینت رو چلیچ از دست داد که اگه نمیداد بازی رو میتونست تا اخر اون ست اداره کنه. ومعلوم نبود چی پیش بیاد.

من جنگندگی راجر رو در ست چهارم واقعا تحسین میکنم برای برک ها جنگید انشاالله تا اخر این جام مث ست چهارم بازی با چلیچ باشه.

در کل اگه بخواد مشابه همین بازی ادامه بده با بازیکنای اماده و سرشناسی مث فیش و جکوویچ به مشکل میخوره اساسی!!!!

سوال از دوستان:

افت سرعت زمین چه قدر توی بازی راجر تاثیر گذاشته؟فک میکنم این زمین معادل زمین رولند گاروس شده!!!
این عمل به نفع چه بازیکنایی شده؟فک میکنم به نفع مدعیای رولند!!!

Mohammad_Joulaei آنلاین نیست.  
24 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: