نمایش پست تنها
قدیمی 09-04-2011, 09:57 AM   #185
Mohammad Reza
Former Staff

آواتار Mohammad Reza

پستها: 2,097
سپاس: 16,684
در 2,094 پست 23,774 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط و فقط راجر فدرر بزرگ

راجر تو یه بازی قابل قبول تونست چیلیچ رو شکست بده ! خدا وکیلی چیلیچ قشنگ بازی کرد و تا آخر بازی جنگید. از این نکته نباید بگذریم که چیلیچ تو شرایط حساس اشتباهاتی میکرد که راجر به راحتی از اونا استفاده میکرد . یه گیم پلن قابل قبولی برای این بازی میدونم. راجر اسلایس میکرد و این برای چیلیچ آزار دهنده بود و با همین کار تونست اونو خوب آزار بده . بازی راجر به مراتب خیلی بهتر از دو مسترز قبلی شده . بکهند در حد بسیار خوبی شده و تنها دغدغه الان من سرویس های راجر هست ! اگه اسطوره بتونه مثه یو اس اپن سال قبل سرویس بزنه ، خیلی خیلی خوب میشه . پارسال تو شرایط حساس سرویس هاش واقعا به کمکش میومد . البته تو این بازیم بدنبود ولی میتونست بهتر از اینها هم بشه .

نکته مثبت دیگه اینه که راجر تو هر شرایطی یه نوع بازی رو ارائه میده . بازی بعدش با موناکو نباید زیاد بازی سختی باشه هر چند این آرژانتینی بازیکن پر تلاشیه . احساس میکنم یکی از کوارتر فینال های زیبا رو باید بین راجر vs فیش ببینیم ! بازی فیش vs سونگا هم خیلی قشنگه . سونگا تو فرم خوبیه . . . ممکنه مــــاهی رو هم شکست بده . در هر صورت ترجیح میدم اسطوره مقابل فیش بازی کنه تا سونگا ! چرا که دو شکست قبلی برای راجر خوب نبوده .

برای بازی موناکو دوس دارم راجر یه بازی هجومی رو به نمایش بزاره و اصلا اجازه دفاع به این آرژانتینی رو نده .

امیدوارم نلبی امشب تو فرم خوبی باشه تا بازی قشنگی رو بین RAFA vs Nalbi ببینیم .
Mohammad Reza آنلاین نیست.  
30 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: