نمایش پست تنها
قدیمی 09-04-2011, 03:38 AM   #11
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

هر روز در طول مسابقات آزاد آمريكا،مربي سرشناس تنيس نيك بالتيري(Nick Bollettieri ) به انتخاب خود 3 بازي حساس روز را به خوانندگان معرفي مي‌كند و پيش بيني خود را درباره آن‌ها اظهار مي‌كند.

روز هفتم
سابينه ليسيكي-ورا زووناروا(بازي دوم در شب در استاديوم اش(Arthur Ashe Stadium))

زووناروا هر سه بازي بين اين دو را برده و دو بار ليسيكي را در اين فصل شكست داده(يكي از اين دو ديدار در رولند گاروس بود).آن بازي خيلي دراماتيك بود و ليسيكي مي‌توانست بازي را ببرد.زووناروا همچنين پارسال و در همين مسابقات ليسيكي را مغلوب كرده.هردو بازيكن در آكادمي تنيس من تمرين مي‌كنند و من هر دوي آن ها را خيلي خوب مي‌شناسم.قبل از بازي شما فكر مي‌كنيد كه زووناروا شانس بيشتري به خاطر رنكينگ بهتر و بردهاي قبليش در برابر ليسيكي دارد.اينقدر عجول نباشيد!ليسيكي در حال حاضر يكي از بهترين تنيس ها را ارائه مي‌كند و براي شكست دادن او نياز به تلاش زيادي هست.
ضربات و سرويس هاي ليسيكي به خوبي ديگر بازيكنان است ولي كاري كه زووناروا خوب انجام مي‌دهد حركت در زمين و دنبال كردن توپ هاست.او ليسيكي را مجبور خواهد كرد كه براي گرفتن امتيازات يك يا دو ضربه بيشتر بزند و كمي صبورتر باشد.آبا ليسيكي مي‌تواند در اين مبارزه دوام بياورد و فشار تماشاگران نيويوركي را كنترل كند؟ما بايد براي اين جواب صبر كنيم.اگر او در ابتداي بازي جلو بيفتد و هجومي بازي كند و زووناروا را مجبور به زدن ريترن هاي دفاعي كند،شانسش براي برد زياد مي‌شود.اين بازي خيلي نزديك خواهد بود چون من مي‌دانم كه هر دو بازيكن خوب بازي مي‌كنند و من از پيش بيني كردن برنده خودداري مي‌كنم!

پيش بيني نيك:هر نتيجه اي مي‌تواند رقم بخورد ولي به نظرم بازي سه سته خواهد شد!
رافائل نادال-ديويد نلبنديان(بازي اول در استاديوم اش(Arthur Ashe Stadium))

اين پنجمين رويارويي براي آن هاست و سهم هركدام دو برد در بازي هاي قبلي بوده.آخرين بازي آن ها به ميامي 2010 باز مي‌گردد كه نادال در سه ست پيروز شد.نلبنديان قطعا ديگر مثل چند سال پيش نيست.رنكينگ او 76 است و مصدوميت،او را عقب انداخته.او همه استعدادها را دارد ولي وضعيت فيزيكيش هيچوقت آن طور كه بايد،نبوده.به نظرم محال است كه نلبنديان بتواند با ثبات كافي ضربات نادال را بازگشت دهد.نادال نلبنديان را مجبور مي‌كند كه وينرهاي سختي بزند و اين كار براي نلبنديان خيلي سخت است.آيا نلبنديان مي‌تواند يك ست بگيرد؟قطعا!ولي من هيچ راهي براي پيروزي او نمي‌بينم.
پيش بيني نيك:نادال در 3 ست.

شواي پنگ-فلاويا پنتا(بازي اول در استاديوم آرمسترانگ(Louis Armstrong Stadium))

پنگ را دست كم نگيريد.او سيد 13 مسابقات است و در سه بازي قبل خود حتي يك ست را هم واگذار نكرده.او در اين راه دو بازيكن سخت كوش را شكست داده( پيرونكوا و جورجس) و برد در اين مرحله او را براي نخستين بار در دور ¼ نهايي يك گرنداسلم قرار مي‌دهد.
پنتا هر 4 بازي خود مقابل پنگ را برده و دوبار هم او را درهمين مسابقات(در سال هاي 2007 و 2008) شكست داده.اين بازي كاملا متفاوت از ديدار قبلي پنتا در مقابل شاراپوا خواهد بود.پنگ به اندازه‌ي شاراپوا خطا نمي‌دهد(60 خطا و 7 بار بريك شدن) و او 12 بار هم دابل فالت نخواهد كرد.پنگ در بيس لاين به شدت استوار بازي مي‌كند و سرويس و توانايي حركت خوبي دارد.پنتا بايد كمي صبورتر از چيزي كه در برابر شاراپوا بود باشد و در لحظات لازم حمله كند.آيا او مي‌تواند بعد از برد احساسي در بازي قبل،يك بازي سخت ديگر را ببرد؟من مطمئن نيستم ولي من بايد به او شانس پيروزي بدهم چون قدرت ضربات او از پنگ بيشتر است.

پيش بيني نيك:پنتا در 3 ست سخت.

منبع:tennismagazine
Nima93 آنلاین نیست.  
27 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: