09-03-2011, 01:12 PM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
هر روز در طول مسابقات آزاد آمريكا،مربي سرشناس تنيس نيك بالتيري(Nick Bollettieri ) به انتخاب خود 3 بازي حساس روز را به خوانندگان معرفي ميكند و پيش بيني خود را درباره آنها اظهار ميكند.
روز ششم
راجر فدرر-مارين چيليچ(بازي دوم در استاديوم اش(Arthur Ashe Stadium))
اين اولين آزمايش واقعي براي فدرر خواهد بود،چون چيليچ با اعتماد به نفس كامل و بازي خوب وارد اين مسابقه ميشود.من قبل از تورنومنت گفتم كه فدرر شانس خوبي براي قهرماني دارد و او تا به حال كاري نكرده كه نظر من را عوض كند.چيليچ دو بازيكن جوان و آينده دار را در دورهاي قبل حذف كرده،رايان هريسون و برنارد توميك و در هر دومسابقه من پيش بيني شكست او را كردم.خب،من دوباره شانسم را امتحان ميكنم!
فدرر هردو بازي گذشته را از چيليچ برده كه يكي از آن ها در مونت كارلو امسال بوده.چيليچ در دو بازي اول تنيس فوق العاده اي بازي كرد و براي شكست فدرر بايد از آن هم بهتر بازي كند.ضرباتش عالي هستند و سرويس سريعي دارد و براي يك بازيكن قدبلند،نسبتا خيلي خوب در زمين حركت ميكند.او در برابر ضربات سريع حريفان مشكل دارد و اين همان جايي است كه فدرر ميتواند تاثيرگذار باشد.فدرر ميتواند سرعت ضربات را تغيير دهد و با تنوع بيشتري نسبت به هريسون و توميك بازي كند.او همچنين سرويس خوبي دارد كه در مواقع سخت به كمكش ميآيد و در حال حاضر اشتباهات كمي دارد.به نظر من چيليچ يك ست ميتواند بگيرد و بازي را جذاب كند ولي فدرر صعود ميكند.
پيش بيني نيك:فدرر در 4 ست.
ويكتوريا آزارنكا-سرينا ويليامز(بازي سوم در استاديوم اش(Arthur Ashe Stadium))
سرينا در بازي دوم خودش در برابر مايكلا كرايچيك به راحتي پيروز شد ولي من فكر نميكنم كه بازيش در برابر آزارنكا به همان راحتي باشد.وقتي شما به سرينا چنين سيد پاييني ميدهيد،اينگونه بازي در دور سوم ميبينيد كه براي هر دو بازيكن خيلي تاسف بار است.
سرينا در بازيهاي برابر آزارنكا ركورد 5-1 برد و باخت را دارد و او را به تازگي در نيمه نهايي تورنتو و در دو ست شكست داده.اگر شما ميخواهيد اين بازي را از نزديك تماشا كنيد،بهتر است با خود كلاه خود و سپر بياوريد چون هر دوي آن ها ضربات سهمگيني ميزنند!هر دو بازيكن تنيس هجومي و اگرسيوي بازي ميكنند و هيچ كدام از مبارزه دست نميكشند.من ميدانم كه سرينا در اين فصل تنيس زيادي بازي نكرده ولي هربار كه او وارد زمين ميشود،به نظر من براي برد ميآيد.اگر سرينا از همان ابتدا عقب بيفتد،آزارنكا وقت را براي شكست دادنش تلف نميكند ولي درنهايت سرينا شانس بيشتري دارد.
پيش بيني نيك:سرينا در 3 ست.
نواك جوكويچ-نيكولاي داويدنكو(بازي دوم در شب در استاديوم اش(Arthur Ashe Stadium))
جوكويچ يك كار نادر(بيگل سه سته) را تقريبا در دور قبل با شكست كارلوس برلاك با نتايج 6-0 6-0 6-2 انجام داد.من چه ميتوانم درباره جوكويچ بگويم كه قبلا نگفته ام؟او در حال حاضر يكي از بهترين تنيس هاي كل تاريخ را بازي ميكند و به نظر نميرسد كه به زودي به پايان برسد!
جوكويچ در مقابل داويدنكو ركورد 4 برد و 2 باخت دارد و اين دو به تازگي در كانادا با هم بازي كرده اند كه جوكويچ آن بازي را 7-5 6-1 به سود خود تمام كرد.چند سال پيش،اين بازي ميتوانست در دور ¼ يا نيمه نهايي باشد ولي اين قضيه ديگر صادق نيست.
من كل بازي داويدنكو-استاراچه را در دور دوم تماشا كردم و او هنوز به همان خوبي در زمين حركت ميكند،ضربات باثباتي دارد و با سرويسش خوب ميتواند امتياز بگيرد.استاراچه در پشت بيس لاين بازي ميكرد كه اين به داويدنكو زمان بيشتري براي زدن ضرباتش ميداد.اين اتفاق قطعا در اين بازي نخواهد افتاد.جوكويچ دوست دارد توپ ها را زود برگشت دهد و حريفش را نامتعادل كند.همانطور كه قبلا اشاره كردم،جوكويچ در حال حاضر در سطحي از باريست كه هيچكس قبلا در آن نبوده.او در هيچ جاي بازيش نقطه ضعف ندارد و ميتواند توپ را به هرجا كه بخواهد بفرستد.من فكر ميكنم كه جوكويچ فصل فوق العاده خود را با يك برد راحت ديگر ادامه خواهد داد.
پيش بيني نيك:جوكويچ در 3 ست.
منبع:tennismagazine
|
|
|