نمایش پست تنها
قدیمی 09-03-2011, 09:34 AM   #8
Pouya
RogeLleyton's Lover

آواتار Pouya

پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova// Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans

خب ، دور دوم هم تمام شد و در این دور بازی های 5 ستی جالبی ر شاهد بودیم که مهم ترینش بازی مونفیس - فررو بود . در دو بازی 5 ستی هم کار به تایبرک کشید که به حذف 2 سید از مسابقات انجامید : ملزر و واورینکا.
اندی ماری و دولگوپولوف هم که پیش بینی نمیشد بازی خیلی سختی داشته باشند ، در 5 ست بر حریفان خود فائق آمدند و به دور سوم راه یافتند.

مهم ترین حذف شده های دور دوم :

گاسکه ، مونفیس ، تامیک ، استپانک ، واورینکا ، بلیک ، گولبیس ، ملزر و لیوبیچیچ.

در مورد 4 سید برتر : نادال و فدرر به مشکل نخوردند و جوکوویچ هم که انگار میاد تو زمین که گیم هم نده ، چه برسه به ست! اندی ماری هم پس از باخت در تایبرک ست اول و نمایش بد در ست دوم به بازی برگشت و پیروز شد. اواخر بازی هیجان بالایی داشت و باید از بازی خوب رابین هاسه تقدیر کرد. هر 4 بازیکن در دور سوم بازی های مهمی دارند که میزان آمادگی شون ر بیشتر مشخص خواهد نمود...

و بازیکنان خودم که دیشب بازی داشتند :

جانی : بسیار خوب بودی! آمار برک پوینت ها 3 از 4 به 0 از 2 بود که خوبه! درصد سرو و سرو اول خوب بود. سرو دومت باید بهتر شه. آنفورس ارور ها هم از همیشه بهتر بود ولی باید بازم بهتر بشه. حالا این همه ازت تعریف کردم به اون هموطنت نبازی ، گند بزنی به همه ش! 1 ست بدی عیبی نداره ولی تایبرک ر باید ببری حتما...

مارتین : خوب بودی ولی فورهندت باید بهتر بشه و نباید اینقدر راحت برک بشی! بقیه ارکان بازیت هم بد نبود. بازی بعدی مشخص تر میشه. امیدم این ور به توست پسر! فعلا اون پوشر بیگانه با وینر بفرست بلاد فغانس تا بعد...

موقشنگ : آفرین! خیلی خوب حال اون بچه ر گرفتی! با این که سنش زیاده ولی هنو بچه س! بدجوری اون 2 بار که برکت کرد ر زهرمارش کردی با یه برک پشت بندش! فقط بعضی جمله ها ر تو چت باکس میخوندم جالب بود : "بلیک باید ببره که میبره!" ببین کارت به کجا رسیده موقشنگ! تقصیر خودتم هست البته... دور بعد هر چی غیر 3-0 بیاری افتضاحه! حواست جمع کن!

گولبیس : به قبرت...! یعنی خاک بر سرت ابله! خجالت نکشیدی خودت؟ حیف اون مرد بزرگ که شده مربیت! یوژنی ر حذف کردی که تا 1/8 بیای نه اینکه اینجا حذف شی! واقعا متاسفم برات... گند زدی هم به این قرعه خوبت هم به برنامه من! بدجوریم گند زدی...! یه چن وقت قیافه ت جلو چشمم نیاد خیلی خوبه بلکم فراموش کنم چه غلطی کردی...

و اما بازی های امشب :

کچل روس : من اصلا کاری ندارم که آماده ای یا نه! ، بازیای قبل فرمت خوب بوده یا نه! ، و اینکه نواک الان اوج دورانشه و گیمم به زور میده و ارور نمیده و ... هم به من ربطی نداره! البته اصلا انتظار ندارم ببری ولی حتما باید 1 ست ازش بگیری یا حداقل 1 ست مث مونترئال به سختی بیفته! انتظار زیادی نیست ، پس وای به حالت اگه مفت ببازی که فردا در خدمتت خواهم بود! سرنوشت ارنست ر نگاه کن عبرت بگیر!

دولگو : دور قبل داشتی حال گیری می کردی! از باخت گاسکه خیلی ناراحتم و همون طور که گفتم وظیفه ش الان رو دوش توست و انتظار بالاست! هر چی هم انتظار بالاتر باشه ، عکس العمل شدیدتره! ازون غولم نترس! چند بار برکش کنی ، خودش گند میزنه! خلاصه حواست باشه...

کوسه : 3-0 ببر تا برسی به اون بازی که از اول تورنمنت منتظرشم. تو هر پست هم بهش اشاره کردم. اصلا به نفعت نیس ببازی! میزبان هم هستی و جرمت سنگین تره... با این همه تاکید و کری و ... وای به حالت اگه ببازی! فصل خوبت ر خراب نکن!

اسطوره : چطوری پیرمرد؟ دوقلوها خوبن؟ تمرینای قبلی خوش گذشت؟ میگن بازی امشبت خطریه و اون لاغره الان آمادست و ...! من این چیزا حالیم نی! فقط 2 چیز ازت میخوام امشب:
1. به اون بچه ست ندی! 2. فورهندت راه بیفته و برندگی قبل ر بدست بیاری... میدونم که ناامیدم نمی کنی!

ویرایش توسط Pouya : 09-03-2011 در ساعت 09:41 AM
Pouya آنلاین نیست.  
26 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: