نمایش پست تنها
قدیمی 09-02-2011, 08:40 AM   #146
Pouya
RogeLleyton's Lover

آواتار Pouya

پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova// Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans

درود به شرف خوان کارلوس فررو! که نشون داد هنوز دود از کنده بلند میشه! به نظرم بهترین و هیجان انگیز ترین بازی امسال تا به این جا بود. فررو 8 سال پیش که تو اوج بود با شکست هیوئیت و آغاسی به فینال امریکا رسید. امیدوارم امسال هم موفق باشه. تامی هاس هم خوب برده. این پیرمردا میان حال جوونا ر می گیرن خیلی کیف می کنم!
--------------------------------------------------------------------------------------------
برنارد؟!؟! این چه گندی بود دیشب زدی؟ پیمان یا پوریا ر فرستاده بودیم ، ممد آن-کورت کوچشون کرده بود ، ازون چیلیچ بیشتر گیم می گرفتن! اینجا گرنداسلم جوجه ها ر بردی فک کرده خبریه؟ انتظارم خیلی بیشتر بود...

فونینی! ست 1 خیلی خوب بودی ، بقیه بازی خیلی بد! من که انتظار نداشتم ببری ولی دوتا 6-0 ؟! یه روانپزشکی ، دکتر اعصابی چیزی بری بد نیس!

گاسکه : انصافا تا اینجای فصل خوب بودی و معمولا تا جایی که قرعه اجازه دادی اومدی بالا ... حالا هم باختی عیب نداره ، فدا سرت! فقط کار دولگو ر سخت کردی! الان باید جور تو رم بکشه و وظیفه ش سنگینه! انتظار ازش بالاتر رفته ، و هر چی انتظار بالاتر باشه عکس العمل شدید تره! دیشب دیدم ست 1 ر به 0 بردی گفتم 3-0 تمومه! حالا می بینم که اصلا نزدیک بوده ببازی! کاری ندارم اون غول الان چقدر آماده س ، باید ببری!
داویدنکو و فیش هم خوب بودن ، بعدا راجع به بازی بعدشون صحبت می کنم.
و اما اسطوره عزیز! راحت بردی و به قولی تمرین خوبی بود ولی گویا فورهندت اون برندگی سابق ر نداره! بازیتو ببینیم بهتر نظر میدم ، فقط حال این بچه پررو ر دور بعد بگیر که دیگه بسشه... البته تقصیر بازیکنای خودم بود ...
Pouya آنلاین نیست.  
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: