نمایش پست تنها
قدیمی 09-02-2011, 05:00 AM   #143
Nima93
Roger's Fan
 
آواتار Nima93
 
تاریخ عضویت: Jul 2010
محل سکونت: Kermanshah
پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض

هر روز در طول مسابقات آزاد آمريكا،مربي سرشناس تنيس نيك بالتيري(Nick Bollettieri ) به انتخاب خود 3 بازي حساس روز را به خوانندگان معرفي مي‌كند و پيش بيني خود را درباره آن‌ها اظهار مي‌كند.

روز پنجم

ماريا شاراپوا-فلاويا پنتا(بازي دوم در استاديوم اش(Arthur Ashe Stadium))

بعد از يك بازي سخت در مقابل هيتر واتسون،شاراپوا آناستازيا ياكيموا را به راحتي شكست داد.او بازهم خطاهاي زيادي داشت(23) ولي به ياكيموا اجازه وارد شدن به بازي را نداد و تقريبا 60درصد امتيازات سرويس حريف را به سود خود به پايان برد.برد خوبي براي ماريا بود!پنتا با رنك 25 وارد تورنومنت شده و بعد از حذف در دور چهارم در سال گذشته به دنبال تكرار اين موفقيت است.او در دو بازي قبلي خود فقط 8 گيم را واگذار كرده و بنابراين واضح است كه خيلي خوب بازي مي‌كند.
شاراپوا در مقابل پنتا 2 برد و 1 شكست داشته ولي اين دو در دو سال گذشته باهم ديداري برگزار نكرده اند.پنتا از بيس لاين خيلي خوب بازي مي‌كند،مي‌تواند به سمت تور حمله كند و خطاهاي كمي داشته باشد.او لزوما نمي‌تواند با ضرباتش به شاراپوا ضربه اي وارد كند ولي شاراپوا را مجبور مي‌كند كه براي هر امتياز بجنگد.ماريا نياز دارد كه با زدن سرويس هاي قوي كه حريف را به لاك دفاعي فرو مي‌برد و زمين را براي زدن ضربه بازمي‌كند امتيازات را كوتاه تر كند.اگر او بتواند خوب سرويس بزند،پنتا مجبور مي‌شود كه در پشت بيس لاين بازي كند و شاراپوا بازي را در دو ست به سود خود پايان مي‌دهد.اگر پنتا بتواند شاراپوا را در زمين به اطراف حركت دهد،شاراپوا به مشكل بر مي‌خورد.تفاوت اينجاست كه شاراپوا در زدن سرويس ها و ضرباتش بي رحم است.او عقب نمي‌نشيند و ازحمله كردن باز نمي‌ايستد،حتي اگر خطاهاي زيادي داشته باشد.اين چيزي است كه او را از خيلي بازيكنان حاضر در تور متمايز مي‌كند.

پيش بيني نيك:شاراپوا در 2 ست.

داويد فرر-جيمز بليك(بازي چهارم در زمين گرنداستند(Grandstand))

بليك در طول بازي اولش در مقابل يسه هوتا گالونگ خوب دوام آورد و بازي را به سود خود و در 4 ست تمام كرد.هيچكس بيشتر از جيمز از تماشاگران حمايت نمي‌گيرد و من مطمئنم كه او دوست دارد در اين مسابقات به دورهاي بالاتر صعود كند چون دوران بازيگريش رو به پايان است.بليك هردو بازي بين خودش و فرر را برده و آخرين رويارويي آن ها در ايندين ولز 2010 بوده.من بعيد مي‌دانم كه بليك با بازي كردن از بيس لاين و برگشت دادن توپ بتواند بازي را ببرد.او نياز دارد كه به سمت جلو بيايد و فرر را غافلگير كند و او را خارج از تعادل كند.تماشاگران قطعا از بليك حمايت مي‌كنند ولي من فكر نمي‌كنم كه اين عامل خيلي تاثيرگذاري باشد.شايد فرر ابزار قوي نداشته باشد ولي او همه كارها را به طرز شگفت انگيزي خوب انجام مي‌دهد و هر توپي را مي تواند بازگشت دهد كه همين،كار را براي حريفانش سخت مي‌كند.به نظرم بليك مي‌تواند يك ست بگيرد و بازي را جذاب كند ولي درنهايت فرر خيلي قدرتمندتر است.
پيش بيني نيك:فرر در 4 ست.

استن واورينكا-دانلد يانگ(بازي دوم در زمين شماره 17)

من هميشه از زماني كه يانگ در سال 2004 به تور حرفه اي آمد حامي او بودم.او تمامي استعدادهاي لازم براي يك بازيكن خوب را دارد و فقط به تمركز نياز دارد.او تورنومنت خوبي در واشنگتون داشت و به نيمه نهايي رسيد و در دور اول هم لوكاس لكسو را در سه ست مغلوب كرد.
اين اولين ديدار بين اين دو است و با توجه به اينكه يانگ بازي مي‌كند جذابيت بالايي وجود دارد.او انتخابي در اين بازي ندارد:او بايد براي ضرباتش ريسك كند.يانگ توپ را خيلي خوب لمس و هدايت مي‌كند و بازي خواني خوبي دارد،طوري كه با هركسي مي‌تواند خوب بازي كند.يك قسمت از بازيش كه به امتيازات آن(مخصوصا در اين بازي) نياز دارد سرويسش است.واورينكا خيلي قوي است و مي‌تواند يانگ را به عقب براند و بازي را كنترل كند.واورينكا همچنين گاهي اوقات تمركزش را به راحتي از دست مي‌دهد ولي نمي‌تواند اين كار را دربرابر يانگ(مخصوصا در مقابل تماشاگران آمريكايي) انجام دهد.شكي نيست كه يانگ در آغاز نشان دادن استعدادهايش كه ما سال هاي گذشته به دنبال آن بوديم است ولي آيا اين در مقابل بازيكني مثل واورينكا كافي است؟در حال حاضر من مطمئن نيستم و شانس برد را به واورينكا مي دهم.

پيش بيني نيك:واورينكا در 4 ست.

منبع:tennismagazine
Nima93 آنلاین نیست.  
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: