08-31-2011, 02:18 PM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
هر روز در طول مسابقات آزاد آمريكا،مربي سرشناس تنيس نيك بالتيري(Nick Bollettieri ) به انتخاب خود 3 بازي حساس روز را به خوانندگان معرفي ميكند و پيش بيني خود را درباره آنها اظهار ميكند.
روز سوم
جان ايزنر-ماركوس باقداتيس(بازي چهارم در استايوم آرمسترانگ(Louis Armstrong Stadium))
اين بازي چهارمين رويارويي اين دو بازيكن (و به طرز غيرقابل باوري) سومين در در چند هفته گذشته خواهد بود.ايزنر در مونترال و وينستون سلم باقداتيس را شكست داد و دوباره بايد در اينجا با او پيكار كند.با توجه به آن دو پيروزي و حمايت طرفداران از ايزنر،من شانس پيروزي را به ايزنر ميدهم.بزرگترين نگراني من اينست كه بازي به ست چهرم يا پنجم كشيده شود و شكست باقداتيس سخت شود.باقداتيس در باقي ماندن در بازي خيلي خوب است و با سرويس و فورهند قوي خود ميتواند اين كار را انجام دهد ولي من به ايزنر شانس پيروزي ميدهم.
پيش بيني نيك:ايزنر در 4 ست.
سابينه ليسيكي-وينس ويليامز(بازي سوم در استاديوم اش(Arthur Ashe Stadium))
ليسيكي سه شنبه به راحتي الونا بوندارنكو را شكست داد و با اعتماد به نفس كامل وارد اين تورنومنت شده است.او به تازگي مسابقات دالاس را فتح كرده و تابستان بسيار خوبي داشته كه رسيدن به نيمه نهايي ويمبلدون هم جزء آن بوده.
سوال هايي وجود داشت كه آيا وينس در اين تورنومنت شركت ميكند يا خير،او در بازي نخست خود كمي متزلزل بود.پيروزي در آن مسابقه براي او خيلي خوب بود و من تمرينات او را ديدم و به نظر ميرسيد كه در فرم خوبي باشد.
وقتي كه قرعه كشي مسابقات انجام شد،من منتظر اين بازي بودم.اين دو دوبار باهم مسابقه دادند كه سهم هريك،يك برد است.ما همه ميدانيم كه وينس وقتي سالم است خيلي تواناست ولي او امسال به دليل مصدوميت،زياد بازي نكرده و به همين دليل سوال بزرگي پيش روي اوست.در بازي نخست بكهندش خوب بود و حركتش در زمين عالي،وقتي به سمت تور ميامد كار برايش خيلي راحت به نظر ميرسيد ولي فورهند و سرويسش كمي سست بود.وقتي خوب سرويس ميزند،يكي از بهترين هاست ولي من الان نميدانم كه از لحاظ سلامتي و آمادگي بدني در چه سطحي قرار دارد.
ليسيكي در بازي اولش خيلي خوب ظاهر شد.خطاهاي كمي در بازي داشت.ولي اين روش بازي اوست،او براي ضربات خود اقدام ميكند و تا به امروز يك روش بازي خوب برايش بوده.اگر وينس بخواهد كه بازي را از بيس لاين كنترل كند،من به ليسيكي شانس بيشتري ميدهم.وينس بايد بيشتر حمله كند و بازي خودش را به ليسيكي تحميل كند.اين يك بازي سخت براي هردوي آن هاست.
پيش بيني نيك:من مجبورم به ليسيكي شانس بيشتري بدهم چون سالم تر است ولي اين يك بازي جذاب خواهد بود.
اندي راديك-مايكل راسل(بازي اول در شب در استاديوم اش(Arthur Ashe Stadium))
راديك تنها ديدار بين اين دو را به نفع خود به پايان رسانده ولي اين بازي در سال 2002 و برروي زمين خاك رس برگزار شده و خيلي چيزها از آن زمان تا به امروز تغيير كرده.براي سال هاي طولاني راديك بزرگترين سرويس در بين بازيكنان را داشت و آن يكي از ترسناك ترين ضربات در تنيس بود.قطعا آن ضربات ديگر به مانند قبل نقش تعيين كننده ندارند،چون بيشتر بازيكنان درسطح بالا اين روزها سرويس و فورهند قوي دارند.اين ضربات بهترين وسيله راديك براي بازي بودند و برايش موفقيت هاي زيادي كسب كردند،از جمله قهرماني در همين مسابقات در سال 2003.
مقابل راسل،راديك نبايد 2-3 متر عقب تر از بيس لاين بازي كند.او بايد جلوتر بيايد و توپ ها را سريع تر برگشت دهد و امتيازها را سريع خاتمه دهد.راسل خيلي جنگنده است و راديك را مجبور ميكند كه براي هر امتياز بجنگد.راديك در سه ست پيروز ميشود ولي اين خيلي جالب خواهد بود كه ببينيم او چگونه راسل را كنترل ميكند.
پيش بيني نيك:راديك در 3 ست.
منبع:tennismagazine
|
|
|