نمایش پست تنها
قدیمی 08-31-2011, 02:07 PM   #94
S.A.IVI.A.N
Former Staff

آواتار S.A.IVI.A.N

پستها: 831
سپاس: 14,528
در 826 پست 5,963 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافااااااااا!(ONLY)

خوب بازی خوبی بود بازی رافا و گولوبف!

جای تحسین داره بازی خیره کننده آندری! منهای سرویس بقیه ارکان بازیش فوق العاده بود!
ریترن بسیار بسیار خوب و اگرسیوش که باعث شد رافا رو در سرویس گیم هاش نفس گیر کنه،بکهند یک دست فوق العاده و سالید که جا برای دیکته کردن بازی توسط رافا نمیزاشت و فورهند عمیق و Flat !
اونقدر خوب بازی کرد که من از باختش ناراحت شدم!حیف چنین بازیکنی اینقد زود حذف شه!
با اون بکهند عالی ش ریترن هجومی میکرد که آدم کفش می برید!

خوب رافا در این بازی، به دلیل اینکه تا حالا با این بازیکن بازی نکرده بود، و همچنین به دلیل اینکه گولوبف بسیار اگرسیو بازی می کنه،نتونست بازی هجومی و طبیعیه خودش رو ارائه بده. و تمام مدت بازی در حالت دفاع بود ، که این هم به نظر من طبیعی است!وقتی رقیبت چپ و راست می کوبونه مجبوری بری تو لاک دفاع!
در مورد شرایط رافا هم باید بگم که این بازی نمی تونه ملاک باشه برای شناختن میزان سطح آمادگی رافا! چون رافا نمیتونست بازی خودش رو انجام بده و کاملا تحث تاثیر بازی گولوبف قرار داشت! باید دید بازی های بعدی ش رو چگونه انجام خواهد داد!

در کل سرویس رافا از لحاظ تاثیر خوب بود. مخصوصا ست یک! رافا چند بار سرویس بالای 210 کیلومتری زد! اما در بعضی زمان های بازی سرویس اولش خیلی افت کرده بود که دلیلش شاید شرایط بازی بود ویا ریترن خوب گولوبف که ناخود آگاه سر بازیکن حریف تاثیر خواهد داشت!
ریترن رافا اگرچه مثل قبل از فاصله زیاد از بیس لاین زده میشد اما تقربا بهتر از تورنمنت های قبلی بود!
فورهندش هم که اصلا نشد که ببینیم در چه فرمی هست!
بکهندش ه مثل همیشه خوب نبود!
این دو مورد آخر میشه که بازی به بازی بهتر بشه! امیدوارم در بازی های آینده بازی های بهتری از رافا شاهد باشیم!

سپاس...!
S.A.IVI.A.N آنلاین نیست.  
26 کاربر زیر از شما کاربر گرامی S.A.IVI.A.N به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: