نمایش پست تنها
قدیمی 08-30-2011, 12:48 PM   #180
faridpj
Junior Member

آواتار faridpj

پستها: 7
سپاس: 136
در 6 پست 36 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط pinkthewall نمایش پست ها
سلام آقای faridpj به خودت یه نگاه بنداز که از فرط غرور به چه نحوی دنبال پارتنری،طوری از دیگران درخواست توپ زدن کردی که نشون بدی برات مهم نیست کسی باشه یا نباشه.عزیزم من از همینجا به شما میگم که افرادی از این نظیر نباید دنبال پیشرفت باشن و باید در حد تفریح و سرگرمی تنیس بازی کنن.(دقت به پست اول کنید که گفته شده بود علاقمندان تنیس نه مفرحان تنیس).
دوستان بدانند که چنین افرادی توی زمین حتی برای رفتن و جمع کردن توپها هم سرسام آورند و لذتی در توپ زدن با چنین افرادی وجود نخواهد داشت.بگذارید به حال خودشون باشن و در رویاهای قهرمانی هاشون یکه تازی کنند.
سلام pinkthewall
1- من به این اعتقاد دارم که یک پیام ساده، ولو یک خطی اثر خودشو داره و اگر کسی اهل بازی باشه نیاز به حرف زدن اضافی توی فوروم نداره و میاد حرفش رو تو زمین تنیس میزنه نه توی سایت به پرو پای دیگران بپره؟؟؟؟
2- بهت تبریک میگم که از روی یک خط نوشته من سطح غرور، درجه اهمیت من به پارتنر، نوع بازی، جمع کردن یا نکردن توپ، لذت بخش بودن بازی با من و غیره رو تشخیص دادی و حتی به خودت اجازه می دی که به دیگران توصیه کنی که با من بازی نکنن. تو یک روان شناس فوق العاده هستی که بهت توصیه میکنم توی این وبگردی های خودت دنبال استعداد های تنیس باشی بلکه از روی نوشته اونها بتونی یک رافائل نادال یا فدرر برای ایران کشف کنی!!!!!!!!!!.
3- من برای خودم پارتنر خودم رو دارم. تو چرا خودش رو اذیت میکنی. کسی برای تو نامه فدایت شوم ننوشته که بیایی با من بازی کنی.
4- خودت توی لینک پائین گفتی که شماره بگذارید تا من زنگ بزنم و هماهنگ کنم و فلان و بهمان. من هم گذاشتم ولی مرده و عملش که مردونگی شما رو دیدیم
http://tennistalkers.com/showthread.php?t=3259
دوستان لینک بالا را ببینید و خودتان قضاوت کنید.
5- سه ساله که با مربی و پارتنر بازی می کنم هر پنج شنبه و جمعه صبح تو شیرودی هستم. اگه به امید امثال تو بودم که هیچی باید می رفتیم.....
6- این فوروم رو گذاشتن برای کسانی که نیاز به پارتنر دارند همدیگر رو پیدا کنند و با هم بازی کنند نه این که یک آدم خود بزرگ بین عقده ای و وا پس خورده که معلوم نیست اصلا پارتنر داره یا نه؟؟؟ بیاد و ادای پلیس فوروم و مربی ها رو در بیاره و برای دیگران نسخه بپیچه. تو اگه خیلی هنر داری برو درب خونه خودت رو بیل بزن.

ویرایش توسط faridpj : 08-30-2011 در ساعت 06:30 PM
faridpj آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی faridpj به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: