08-30-2011, 08:13 AM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
هر روز در طول مسابقات آزاد آمريكا،مربي سرشناس تنيس نيك بالتيري(Nick Bollettieri ) به انتخاب خود 3 بازي حساس روز را به خوانندگان معرفي ميكند و پيش بيني خود را درباره آنها اظهار ميكند.
روز دوم
سابينه ليسيكي-الونا بوندارنكو(بازي اول در زمين شماره17)
به مانند مسابقه بين هيتر واتسون و ماريا شاراپوا،ليسيكي هم در آكادمي تنيس بالتيري بزرگ شده و من براي سال هاي متمادي با او كار كرده ام.او هميشه در زمين مسابقه روحيه خوبي دارد و اگر بتواند از مصدوميت در امان بماند،آينده بسيار درخشاني خواهد داشت.
اين دو قبلا يكبار در مسابقات آزاد آمريكا در سال 2008 باهم مسابقه داده اند كه بوندارنكو در سه ست پيروز شد.بوندارنكو تنيسور با تجربه اي است كه نتايج بسيار خوبي در مسابقات انفرادي و همچنين دوبل داشته است.او ابزار قوي براي بازي كردن ندارد،ولي شما را مجبور به پوشش نقاط زيادي از زمين ميكند.ليسيكي علاقه دارد كه براي ضربه هايش اقدام كند.او هم ازسمت فورهند و هم از سمت بكهند محكم ضربه ميزندو سرويسش يكي از بهترين ها در تور است.او براي بردن به درصد بالايي از سرويس هاي اول خود نياز دارد و درضمن بايد درطول مسابقه صبور باشد.من به ليسيكي شانس بيشتري ميدهم چون بوندارنكو مصدوميت هاي طولاني داشته(او تا ماه مي به دليل آسيب ديدگي از ناحيه مچ و زانوي راست بازي نكرد) و همچنين چون ليسيكي فصل خيلي خوبي داشته و بر روي هارد كورت خوب بازي ميكند.
پيش بيني نيك:ليسيكي در 3 ست.
يلنا يانكويچ-آليسون ريسكه(بازي دوم در زمين گرنداستند(Grandstand))
يانكويچ درحالي پا به اين مسابقه ميگذارد كه رنك 12 را در اختيار دارد و بعد از رسيدن به فينال سينسيناتي از اعتماد به نفس بالايي برخوردارست.جالب خواهد بود كه ببينيم او چگونه بعد از آن عملكرد باز ميگردد،اين كه ببينيم آيا او ميتواند سطح بازي خود را براي دوهفته نگه دارد.يانكويچ سه سال پيش فيناليست اين مسابقات بود و قطعا استعداد لازم براي تكرار آن موفقيت را دارد.
از نظر من همه چيز به يانكويچ بستگي دارد.چند سال پيش حركت او در زمين عالي بود،ولي درحال حاضر به نظر نميرسد كه مثل گذشته زمين را پوشش بدهد.بكهند دودستي او كماكان يكي از بهترين هاست،و وقتي او به داخل زمين ميآيد و بكهندش را داون د لاين ميزند،شكست دادن او خيلي سخت ميشود.در مقابل ريسكه،او بايد از همان اول شروع به ديكته كردن بازي كند و به تماشاگران اجازه ندهد كه نقش تعيين كننده در بازي پيدا كنند.يانكويچ به خاطر احساساتش كمي غيرقابل پيش بيني است. بنابراين هرچه مسابقه طولاني تر شود،شانس ريسكه براي برد بيشتر ميشود.من فكر ميكنم كه يانكويچ برنده ميشود ولي اين مسابقه جالب خواهد بود.
پيش بيني نيك:يانكويچ در 2 ست.
نواك جوكويچ-كانر نيلاند(بازي سوم در استاديوم اش(Arthur Ashe Stadium))
من وقتي كه بر روي نوشته امروز كار ميكردم،نميدانستم جوكويچ دقيقا با چه كسي بازي ميكند و صادقانه ميگويم كه فرقي هم نميكند.اين مسابقه فقط به جوكويچ و سلامتي شانه راست او مربوط ميشود.او در فينال سينسيناتي مجبور به انصراف شد و اين ميتواند تاثير زيادي بر او بگذارد.او هنوز ركورد57-2 برد در برابر باخت در امسال دارد و 9 عنوان قهرماني كسب كرده است كه فوق العاده است.
اين سوال به تازگي از من پرسيده شده كه من جوكويچ را در برابر بزرگان تنيس چگونه ميبينم و من باور دارم كه او دقيقا در بين آن ها قرار دارد.من فكر نميكنم كسي در تاريخ تنيس وجود داشته باشد كه به اندازهي جوكويچ فعلي در همه نقاط بازيش استوار بوده باشد.بازي او خيلي كامل است طوري كه حتي گرفتن ست هم از او كار خيلي مشكليست.در زمين بازي او بازيگر اصلي است.به نظر من او به دور بعد صعود ميكند ولي من به شانه هاي او در حين بازي توجه ميكنم.
پيش بيني نيك:جوكويچ در 3 ست.
منبع:tennismagazine
|
|
|