نمایش پست تنها
قدیمی 08-20-2011, 06:00 PM   #189
Pouya
RogeLleyton's Lover

آواتار Pouya

پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova// Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans

نقل قول:
نوشته اصلی توسط AndreS نمایش پست ها
نامه یکی از عزیزان تنیس تاکرز به هاجِر
هاجِر پسر خوب به خودت بیا چرا این کارا ر میکنی ؟ من میدونم دوس نداری تو ر از لیست بازیکنای مورد علاقم حذف کنم میدونی که این کار برای من مثه آب خوردنه دیدی که سندی ر هم پاک کردم بعدش حتی جرات نداشت بهم بگه چرا ؟
حالا عیب ندا ر نمیخواد گریه کنی مرد که گریه نمیکنه اگه قول بدی تو یو اس اوپن خودت باشی منم قول میدم حذفت نکنمو انتظاراتم ر ازت بالا نگه دارم . خب دیگه من برم به همه بچه محلا سلام برسون تو خوش گذرونی قبل یو اس هم حواست به سه قلوها باشه باشه نبینم خوتو سیردا رفتین تفریح و اون سه تا ر به امون خدا ول کردین . پس من دیگه توصیه نکنم خودتو واسه یو اس آماده کن وگر نه اون بلایی ر که نباید سرت بیارم میارم........

آفرین!خیلی خوب بود! خب می گفتی تو هفته نامه بزنمش! اون تیکه ای که پررنگ کردم خیلی باحال بود! البته راجر تا آخر عمرشم دور اول حذف شه ، اون اتفاق نمیفته...

ویرایش توسط Pouya : 08-20-2011 در ساعت 08:22 PM
Pouya آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: