نمایش پست تنها
قدیمی 08-19-2011, 10:21 PM   #149
Pouya
RogeLleyton's Lover
 
آواتار Pouya
 
تاریخ عضویت: Aug 2010
پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova// Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans
پیش فرض

درود به شرفت مرد! شادم کردی حسابی! خدا شادت کنه!

با اینکه 6-0 تو هد تو هد عقب بودی و افتخاراتت اصلا با نادال قابل قیاس نیست ولی به بردت اطمینان داشتم و اصلا تعجب نکردم! میباختی متعجب می شدم! به هر حال اینجا سینسیناتی هست و تو 2 بار رفتی فینال و نادال تا حالا نرفته.البته بعضیا فک کردن تو هم ورداسکویی که قدر فرصت ها ر ندونی! و می گفتن فیش رو که راحت میزنه...!

اوایل گیم آخر ست 1 اصلا خوب نبودی و رفتی رو اعصابم ولی یه ایس عالی زدی و دشمن شادمون نکردی! آفرین!

ست 1 : 16 تا وینر زدی در برابر 1 ! آمار لب تور هم 10 از 12 بود که خیلی خوبه. نادالم فقط یه بار اومد لب تور که موفق بود.

البته باید حقیقت ر گفت : ست 2 گیم 5 شانس آوردی که برک کردی! تو 4-2 هم دوباره رفتی رو اعصاب که با سرویس درستش کردی! انصافا سرویسات روحیه خراب کن بود برا نادال و همون شد رمز پیروزیت! دمت گرم! در کل بازی هم الحق و الانصاف از نادال بهتر فورهند زدی و در کل پیروزی حقت بود! نوش جونت!

ست 2 هم نادال بهتر بازی کرد و وینر ها شد 16 به 9. لب تور هم 6 از 7 بودی! نادال هم گرچه از اوج فاصله داشت ولی مخصوصا ست 2 خیلی تلاش کرد ولی نتونست کاری بکنه. گیم آخر هم فوق العاده بودی! حال این عادلم خوب گرفتی ، نادال یه وینر میزد همچین داد میزد انگار خبریه! بازم مرسی!

امیدوارم مصدومیت های نادال هم (از زانو گرفته تا مچ و انگشتان پا و سوختگی دست و ...) خوب بشه. من همیشه دوست دارم با حریف آماده روبرو بشم.

در مورد بازیت با ماری :

دو سر برده! اگه ببری که دوباره شادم میکنی و اگرم ببازی البته ناراحت میشم ولی تو مسابقه سامان سود خوبی میکنم! امیدوارم ببری و بیای فینال. البته به راجر بخوری شرمنده اخلاق ورزشیت میشم ، چون باید ببازی و میبازی! به هر حال اسطوره ای گفتن...!
Pouya آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: