نمایش پست تنها
قدیمی 08-19-2011, 03:36 PM   #144
Mohammad_Joulaei
Former Staff
 
تاریخ عضویت: Jan 2009
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض

با عرض سلام به دوستان عزیز و قبولی طاعات و عبادات

حقیقتا با این عملکرد فدرر در مونترال و همینطور غیر از رولند باید نگران جایگاهش در رنکینگ اخر فصل باشیم.
تنها جایی که برای راجر امتیاز اوره مسابقاتیه که قبل از یو اس اپنه و خود اون چون راجر قریب به 5000 امتیاز رو باید در اخر فصل دفاع کنه.البته راجر 2 مسئولیت سنگین دفاع از سینسیناتی و بارکلیز رو داره. من فک میکنم که برای مدتی باید جنگ نامبر وانی رو بی خیال شد و به جنگ نامبر تویی(2) پرداخت.چون نبرد نزدیکی خواهند داشت راجر و رافا دیگه کارشون از نامبر وانی گذشته.


دوستان راجب المپیک 2008 صحبت کردن بنده اون موقع به شخصه از عملکرد راجر نامید بودم و برگشتش رو سخت میدونستم که خدا رو شکر یو اس اپن همممون رو سوپرایز کردخدا کنه این یو اس اپن هم از اون یو اس اپنا باشه.


خب امشب شاهد بازیای بسیار جذابی هستیم که راجر در یک بازی سخت به مصاف توماس بردیچ میره و همچنین رافا هم در یک بازی کاملا سخت به مصاف فیش میره.


به امید قهرمانی و روزه های خوب راجر
Mohammad_Joulaei آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: