نمایش پست تنها
قدیمی 08-17-2011, 04:28 PM   #94
peikan
Banned Users

پستها: 44
سپاس: 0
در 24 پست 86 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال_موری_دلپو_کلایسرز

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pouya نمایش پست ها
گرنداسلم شانسی نشنیدم تا حالا ! اون تخم مرغ و لپ لپه که شانسیه!!

2 بازی با دلپوترو بازی نزدیکی بود. ترکوندن میخوای تو مسترز کاپ یه نگاهی به نیمه نهایی 2007 بنداز! 6-4 ، 6-1 . البته اونجام مصدوم بوده حتما!

2009 هم مصدوم بوده به خودش ربط داره نه کس دیگه. کسی هم ازش درخواست نکرده بود که بیاد مسابقه بده. میخواست نیاد و انصراف بده. از نظر من هر کی میاد تو زمین مشکلی نداره. حالا ممکنه آماده آماده نباشه.

اسطوره هم درود به شرفش که همیشه با آمادگی کامل میاد! هر کی میتونه و عرضه ش ر داره که همیشه با آمادگی کامل بیاد ، بسم الله! این گوی و این میدون! هر کی هم نمیتونه مشکل خودشه...

اما در مورد پست بعدیت :

بهتره یه سری پست از چند ماه پیش تا حالا بیاریم ببینیم کی بحث ر شروع کرده و توهین چیه!

این پست :

و جوابش :

این پست :

و جوابش :

این پست :

و جوابش :

و پستی که اصلا خطاب به شخص خاصی نبوده :

و پست هایی که پاک شدن :

لینک

لینک

لینک

که یکیش این بوده :

نوشته اصلی توسط peikan
حرف مفت نزن.فدرر لوله شده بود شانس اورد ضربه اسمش لوپز تو تای بریک ست سوم رفت بیرون وگرنه 6_3 جلو میفتاد بعد هم از دو تا سرویس یکیش مسگرغت بازی تموم بود برو قبله دعا این قدر هم چرت نگو

لینک

من قضاوت ر به کاربرا واگذار می کنم...
همه این پستایی که اوردی در جواب به توهین مخالفین نادال بوده و بس .پست های منو اوردی ولی پستایی که باعث این جوابا و شده نه.بعد هم فدرر توی تمام دوران بازیگریش چه اماده و غیر اماده جلو نادال کم اورده.اگر هم گرند اسلماش زیاده چون نادال تو هارد کورت ضعیف بود و به کسانی غیر از فدرر میباخت.
peikan آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی peikan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: