نقل قول:
نوشته اصلی توسط peikan
|
گرنداسلم شانسی نشنیدم تا حالا ! اون تخم مرغ و لپ لپه که شانسیه!!
2 بازی با دلپوترو بازی نزدیکی بود. ترکوندن میخوای تو مسترز کاپ یه نگاهی به نیمه نهایی 2007 بنداز! 6-4 ، 6-1 . البته اونجام مصدوم بوده حتما!
2009 هم مصدوم بوده به خودش ربط داره نه کس دیگه. کسی هم ازش درخواست نکرده بود که بیاد مسابقه بده. میخواست نیاد و انصراف بده. از نظر من هر کی میاد تو زمین مشکلی نداره. حالا ممکنه آماده آماده نباشه.
اسطوره هم درود به شرفش که همیشه با آمادگی کامل میاد!

هر کی میتونه و عرضه ش ر داره که همیشه با آمادگی کامل بیاد ، بسم الله! این گوی و این میدون! هر کی هم نمیتونه مشکل خودشه...
اما در مورد پست بعدیت :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peikan
تا الان هر حرفی زدم در واکنش به توهین به نادال بوده.هیچ وقت بحث رو من شروع نکردم.پست قبلی هم گفته بود نادال بخوره به دلپوترو تا دلپو پوستشو بکنه منم جواب اون پستو دادم.
|
بهتره یه سری پست از چند ماه پیش تا حالا بیاریم ببینیم کی بحث ر شروع کرده و توهین چیه!
این پست :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط manoochehr
شانس  شانس تو تنیس معنا نداره اینا همش تجربه بالا راجر هستو بس 
|
و جوابش :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peikan
میره.همه حرفات کشکه معلوم نشد فدرر از کجا شانس اورد.
|
این پست :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3jjj
میشه کمی از افتخارات تنیسیتون بگید حیفه گمنام بمونید با این همه ادعا 
|
و جوابش :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peikan
|
این پست :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roli
فرق ما با شما اينه كه اگه به نواك بخوريم احتمال برد وجود داره ولي شما با قاطعيت ميدونيد بازنده ايد كه اين براي يه تنيسور خيلي افت داره. 5 بار پشت هم خيلي بده.
|
و جوابش :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peikan
|
و پستی که اصلا خطاب به شخص خاصی نبوده :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peikan
طرفداران فدرر حالشون چطوره؟هر چی جام برده همش شانسیه.منتظر 17امین گرند اسلم تو خواب باشین.نواک پوکوندتون .حتی 1 ست هم جلوش نگرفت بازیکن چلمنگتون.دنیا و نادال: سرور فدرر.
|
و پست هایی که پاک شدن :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peikan
پاک شد ................
|
لینک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peikan
............................................................................پاک شد................................................................................................
|
لینک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peikan
پاک شد.................
لطفا در پستهای خودتون به دیگران توهین نکنید.
محمد
|
لینک
که یکیش این بوده :
نوشته اصلی توسط
peikan
حرف مفت نزن.فدرر لوله شده بود شانس اورد ضربه اسمش لوپز تو تای بریک ست سوم رفت بیرون وگرنه 6_3 جلو میفتاد بعد هم از دو تا سرویس یکیش مسگرغت بازی تموم بود برو قبله دعا این قدر هم چرت نگو
لینک
من قضاوت ر به کاربرا واگذار می کنم...