نمایش پست تنها
قدیمی 09-01-2009, 03:51 AM   #211
nima_masiha
Roger's Fan

آواتار nima_masiha

پستها: 203
سپاس: 1,404
در 204 پست 1,927 بار سپاسگزاری شده

خب بعد از کش و قوس های فراوان خوشبختانه مسئله ختم بخیر شد!

این تجربه اول نیست که میگم. تو ست ست هم هر تاپیکی داشتیم شکل و شمایلش مثل همینا بود! همیشه بحث و کل کل اضافه و خارج از موضوع تاپیک داشتیم در حالی که موضوع اصلی رو به کل فراموش کردیم. بابا شما که اطلاعاتتون یخورده زیاده درباره مسابقات پست بدید. یخورده آمار بدید( من خودم از آمارها خیلی خوشم میاد). یکی بیاد قبل از مسابقات روز پیش داوری کنه، یه مسابقه حساس رو تحلیل فنی کنید. البته به دور از تعصب! این نکته آخری خیلی مهمه!

خب فدرر بازی تمرینی خوبی داشت. توپ مسابقات خیلی سبکه چه وینر های قشنگی میشه زد. خدائیش دیدن وینر های زیاد که توپ گوشه میخوابه قشنگتره یا رالی های خسته کننده و در آخر هم یکی باید خطا کنه، ؟!!

حریفش ست اول خیلی جو گرفته بودتش و نتونست خوب بازی کنه و توپ های بسیار ساده رو خطا میزد اما ست دوم و سوم به نسبت بهتر کار کرد و راجر هم بهش اجازه داد یکم خودنمایی کنه! کلا نمیشه گفت تنیسور آینده داری نشون داد و یا مثلا در آینده بیشتر ازش خواهیم شنید!!!

ابوظبی اسپورت یا بهتر بگم کارگردان مسابقات هم خیلی اذیت کرد و مقاطعی از بازی رو نشون نداد و به جاش تایبرک ایسنر - هانسکو رو نشون داد که آخر سر فک کنم 13-11 شد! خیلی طول کشید.

حدود یک ساعت پیش هم یه مراسمی داشت پخش میشد که چون یکم دیر رسیدم زیاد متوجه نشدم ولی فک کنم درباره قهرمانان اسبق ورزش آمریکا بود که پس از بازنشستگی اقدام به تاسیس موسسات آموزشی و کارهای بشر دوستانه کرده بودن!

الانم منتظرم بازی رادیک شروع بشه.

nima_masiha آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nima_masiha به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: