نمایش پست تنها
قدیمی 08-31-2009, 10:13 PM   #196
Saeedzr
Roger's Fan

آواتار Saeedzr

پستها: 476
سپاس: 14,095
در 475 پست 3,759 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: هر چی کلنجار رفتم دیدم فقط به راجر میتونم فکر کنم

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad Ragu نمایش پست ها
به نظر من یه چارچوبی باید برای این جورا تاپیکا درست کنیم، فک کنم بهتره صبر میکنیم میلاد بیاد تا همگی به یه اتفاق نظر برسیم.
سعید جان من نمیگم اون حرفا تند نیست ولی تو همین تاپیک بگردی حرفایی نگیم تندتر لااقل هم سنگ این حرفا از جانب گروه شما زده شده. یا باید کلا حرفای این تاپیک رو جدی نگیریم یا آزادیشو محدود کنیم که در این صورت هم هرکی برداشت شخصیشو میکنه.
بزار یه چیزی تعریف کنم من چندبار اول که با میلاد کل کل کردم لحن چند تا از پستاش به شدت منو ناراحت کرد ولی بعد که دیدم میلاد چیزی تو دلش نیست و اون حرفاش فقط مختص اون تاپیکه و قاطیه بقیه چیزا نمیکنه خیلی خوشم اومد و وقتی اون جوری به پستاش نگاه کردم دیگه اصلا ناراحت نمی شدم.
در مورد علی هم شاید چون هنوز هم دیگه رو نمی شناسین یه ذره بحث بالا گرفت ولی مطمئنا بعدا که هم دیگه رو بشناسین و بدونین که تو دل دو طرف چیزی نیست وقتی یاد این روز بیوفتید خندتون میگیره.
حالا باید تصمیم گرفت که میتونیم بحثای اینجا رو فقط تفریح و کل کل فرض کنیم نه فراتر از اون و یا نه یه محدودیت هایی قائل بشیم.
درسته،میفهمم چی میگی.
ولی هر کی از دست میلاد ناراحت میشد(انصافا هم پستهای میلاد تنده) بعد میلاد میومد معذرت خواهی میکرد
یه بار شد میلاد مدیریت خودش رو جلوه بده؟
یا بگه من خیلی تنیس میفهمم و شما اطلاعاتتون محدوده؟
ولی علی آقا بعد از معذرت خواهی هم میگه متاسفم،و عذرش رو زیر سوال میبره.

حرف منم اینه نه علی ما رو میشناسه نه ما علی رو،پس چرا اینجوری گفت؟
اگه تو این حرف رو میزدی،چون من میشناسمت و تو هم منو میشناسی هیچ کس ناراحت نمیشد.

کوروش جان ببخشید،ایشالا دیگه این آخرین پست من راجع به این موضوع بود

---------------------------------------------------
ویرایش:
خدمت علی آقا عرض کنم که این علامت تعجب ها معمولا از جدیت و عصبانیت حکایت میکنه
مطمئنا اگه شناحت ما از هم درست بود این اتفاق نمی افتاد.
اون حرف مار و پله بنده هم زیاد جالب نبود،ولی در جواب حرف شما در مورد تاسیس بود
منم معذرت میخوام

ویرایش توسط Saeedzr : 08-31-2009 در ساعت 10:31 PM
Saeedzr آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Saeedzr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: