سعيد جان پاسخ صحبت هاي شما رو هم ميدم و سعي مي كنم ديگه اينجا بحث به حاشيه نكشه.
من در اولين پستي كه دادم، اگر دقت كرده باشيد، در خط اول عرض كردم: "من شخصاً قبول دارم كه فدرر بازيكن بزرگي هست و شايد بهترين بازيكن تاريخ تنيسه..."
و در آخر همان پست گفتم:"البته اين 4 دليل، بعضي از دلايلي هست كه ميشه آورد و معمولاً كساني كه اعتقاد دارند فدرر برترين تاريخ نيست (به ويژه طرفداران نادال و ليور) از اين دلايل استفاده مي كنند و شايد حق با اونها باشه و شايدم نباشه. كلاً جا براي بحث در مورد اين موضوع زياده ولي بهتره واردش نشيم، چون معمولاً بحث به جاي خوبي نمي رسه و به درگيري ختم ميشه. اونايي كه فكر مي كنند فدرر بهترين هست، مسلماً از موضع خودشون كوتاه نميان و بالعكس! "
بعد جناب Rio (اگر اشتباه نكنم، آقا سهيل) پستي ارسال كردند كه بخش هايي از اون رو اينجا قرار ميدم:
حرفهای دوستان واقعا مضحکه، خودشون خوب میدونن که این حرفها مهملی بیش نیست.
بعد من پستي با متن نسبتاً طنز ارسال كردم، تا فضا رو كمي عوض كنم و از علامت تعجب هاي زيادي هم كه به كار بردم، معلوم بود كه خيلي جدي نيستم، هر چند در همون پست هم توهيني به دوستان طرفدار فدرر نكردم. لازم به ذكر هست كه بسياري از دوستان ما از طرفداران فدرر هستند و من هرگز دوستان بزرگوارم مثل همكار عزيزم آناستازيا (دكتر سعيد) رو فراموش نمي كنم كه چه شخصيت بزرگ و دوست داشتني داشت، هر چند گهگاه با هم در مورد نادال و فدرر بحث مي كرديم.
بعد جناب Dreamfall تشريف آوردند و فرمودند: "نادال فقط یک رکورد جالب دارد (!!!!!!!) و آن هم بیشترین دورهٔ پیاپی دوم بودن در ردهبندی ایتیپی است (البته دوستان نادالی یک وقت ناراحت نشوند!)"
بعد سهيل جان نوشتند:"
بهتره از توهم بیایین بیرون و واقعیتها رو ببینین!
از کجا میدونی نادال میخواد سلطه رو تنیس داشته باشه که
حالا مطلق باشه یا نباشه.
از توهم بیا بیرون دوست عزیز 
مشکل این دوستمون توهم هست.
اگه خود رافا بیاد بگه من نمیتونم 15 گرند اسلم ببرم
این آقا قبول نمیکنه! 

"
من در جواب Dreamfall بعضي از افتخارات و ركورد هاي نادال رو ارسال كردم و با توجه به صحبت هاي دوست عزيزمون سهيل جان كه در بالا نقل كردم، كمي از كوره در رفتم و گفتم كه در spam فرستادن فعالي. كه همينجا مجدداً از ايشون عذر ميخوام ولي ايشون هم قبول كنند كه لحن صحبتشون چندان مناسب نبود. چون من بر اساس آمار و ارقام صحبت مي كردم و ايشون بر اساس كلماتي مثل توهم و مهمل دانستن گفته هاي بنده.
سعيد جان شما هم آمديد و فرموديد كه ما اينجا بايد مار و پله بازي مي كرديم و... . كه به نظرم كمي كم لطفي فرموديد، چون انحراف بحث به واقع از جاي ديگري اتفاق افتاد.
سپس سهيل جان توهين ها رو به اوج رساندند كه خودتون در صفحه 19 مي تونيد پست زيباي ايشون رو مطالعه كنيد كه البته قبول دارم از سر عصبانيت بوده ولي به واقع در جواب يك كلمه spam، نبايد انقدر زشت در محيط مجازي كه شناخت ما به چند اسم خلاصه ميشه، صحبت كرد.
در كل باز هم عرض مي كنم كه هدف بنده توهين به كسي نبوده و اگر كسي ناراحت شده، رسماً در مقابل تمام دوستان از ايشان عذر مي خوام.
موفق باشيد