نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dreamfall
شما فکر کردهاید وقتی فدرر بازنشسته شود (آن هم فعلاً خیلی مانده) آیا اندی ماری و دل-پوترو و جوکوویچ و سایرین میایستند و نادال را تماشا میکنند؟ نادال در حال حاضر فقط یک رکورد جالب دارد (!!!!!!!) و آن هم بیشترین دورهٔ پیاپی دوم بودن در ردهبندی ایتیپی است   (البته دوستان نادالی یک وقت ناراحت نشوند!)
|
البته اطلاعات شما چندان كامل نيست! نادال از نظر "سن/گرند اسلم"، بهترين بازيكن تاريخ تنيس هست و ركورد قهرماني در مسترزهاش با 5 سال اختلاف سني با فدرر فقط يكي كمتر از فدرر هست و مطمئناً اين ركورد رو در آينده خواهد شكست. نادال 5 سال زودتر از فدرر موفق شد در تمام سطوح ممكن، به عنوان قهرماني گرند اسلم دست پيدا كنه. نادال طلاي انفرادي المپيك داره و فدرر نداره و نادال اگه يك US OPEN ببره، Career Golden Slam خواهد داشت. در ركورد رو در رو با فدرر، 13-7 جلو هست و در هفت فينال گرند اسلمي كه با فدرر داشته، فقط دو بار باخته و در همه ي سطوح در فينال گرند اسلم هافدرر رو شكست داده. كلاً ركورد هاي نادال انقدر زياد هست كه اصلاً تعداد هفته هاي نفر دوم بودنش، توش گم ميشه!
ضمناً ما با صحبت هاي شما ناراحت نميشيم دوست عزيز، فقط من ناراحت شدم كه چرا شما اطلاعاتت در مورد نادال يه خورده كمه، البته يك وقت ناراحت نشيا!
Rio جان موقعي كه من و محمد و كوروش اين سايت رو راه انداختيم، بعد از يه مدت من رفتم و الان دوباره برگشتم. يه نگاهي كه انداختم، ديدم مثل اينكه شما خيلي فعالي ولي مثل اينكه در spam فرستادن فعالي! شما تخيلاتت رو نگه دار برا خودت، ما هم با توهماتمون راحتيم!