نمایش پست تنها
قدیمی 08-31-2009, 03:44 PM   #158
nima_masiha
Roger's Fan

آواتار nima_masiha

پستها: 203
سپاس: 1,404
در 204 پست 1,927 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Red-Line نمایش پست ها
بابا به جون خودم شما خیلی باحالید !!!

من 10 دفعه گفتم نمیخوام این دو رو تشبیه کنم . میخوام منظور رو برسونم . فک کنم اصلا پست های منو نمیخونید !! من یک بار دیگه برای اخرین بار میگم دیگه هم با شما بحث نمیکنم چون اصلا حاضر نیستید هیچ چیز رو قبول کنید !!

من به طور خلاصه میگم دیگه تموم !!

من میگم نادال الان بهتر از فدرر بازی میکنه !!! ( با توجه به شرایط تنیس و ... که توضیحاتش رو دادم ) حالا شما از دفاع خوشتون نمیاد دلیل نمیشه که بد باشه !! شما ها به نظرتون دفاع کردن جذاب نیست به نظر من دفاع کردن جذابه . این نظر شخصی هست . نمیتونید نظر خودتون رو به همه نسبت بدید ....

هیچ کس در این سایت نادال رو از لحاظ بردن گرنداسلم با فدرر مقایسه نمیکنه !! اصلا این مقایسه ممکن نیست !! مشخصه که نمیشه با این اختلاف سنی این دور رو از لحاظ بردن گرنداسلم مقایسه کرد . بحث سر چیز دیگه هست که شما به خاطر تعصبی که دارید حاضر نیستید قبول کنید ....
بهمن جان مشکل اینه که شما مخالفین خودتون رو بی سواد فرض میکنید و خودتون احتمالا علامه دهر

تا این تفکر تو وجود شماست بحث کردن بی فایدست.

ضمنا خیلی مشخصه که هر کی نامبر وان باشه یعنی شرایطش بهتر از بقیست!!! 4 سال و خورده ای فدرر بر تنیس حکومت کرد و حدود 1 سال هم نادال اما نادال با اشتباهات فاحش خودش و عموی نازنینش کار خودش رو خراب کرد.

پس در حال حاضر باید نتیجه گرفت که فدرر هنوز برتره، ایشالله نادال سال بعد برمیگرده و رولند رو میگیره و تو ویمبلدون هم میدرخشه، اونوقته که میشه گفت باز نادال بهترین تنیسور حال حاضره

مثلا مرد سال فوتبال جهان کسی میشه که در کل فصل موفق باشه و تیمشم به موفقیت برسونه، توفیق های مقطعی خیلی لحاظ نمیشه، نادال الان این وضعیت رو داره، امسال تا میخواست خودشو بیش از پیش اثبات کنه ضربه بزرگی خورد.

بهمن جان شما فک کنم طرفدار رئال مادرید باشید. رئال رو واسه بازی دفاعیش قبول دارید؟!!! یا واسه کهکشانی هایی که داشت و جام هایی که با بازیهای هجومی ارائه میداد؟! اون موقع پرس میگفت دفاع رو بیخیال! اگه قراره ما 7 گل بخوریم باید 8 گل بزنیم!!! این یه مثال بود و زیاد ربطی به موضوع نداشت!
nima_masiha آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nima_masiha به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: