نقل قول:
نوشته اصلی توسط Red-Line
سلام سعید جان . منم اسمم بهمنه
منم دقیقا بحثم سر همین هست !! مطمئن باشید هیچ کس الان نمیتونه بگه رافا حتما رکورد فدرر رو میزنه یا نمیتونه بزنه . اما چیزی که تا الان مشخص شده نادال به توجه به سنش بهتر از فدرر ( در همون سن نادال ) کار کرده . این چیزیه که مشخصه !! جای انکار نداره .
منم نمیگم حتما نادال چون الان بهتر کار کرده بعدا هم کار میکنه !! نه من هیچ کس نمیگه ! باید صبر کنیم ببنیم اینده چی میشه . ولی الان حداقل میتونیم بگیم نابغه تنیس در بخش خاک هست !!! اینو که می تونیم بگیم ؟! به هر حال خاک هم جزوی از تنیس هست !!! میتونیم بگیم خاک حساب نیست پس نادال هم نابغه نیست ؟! منم قبول دارم نادال برای بهترین در کل تاریخ شدن نیاز داره مثل فدرر چند سال رو او باشه و بتونه مثل سال گذشته در بیشتر زمین ها ( مثل سال گذشته ) قهرمان بشه !!! من بحثم اینجاست که نادال پتانسیلش رو داره . یعنی به نظر من نادال در خاک و چمن بهتر از فدرر بازی میکنه !! در هاردکورتم اگر نگیم بهتر هست به نظر من تقریبا مساوی هست و بازی بستگی به شرایط دو تنیسور داره !!! من نمیدونم نادال تا چند سال میتونه این روند رو ادامه بده و رو اوج باشه . سر اونم بحث نمیکنم !! من بحثم سر این موضوع هست که میگن نادال و فدرر قابل مقایسه نیستند !! نخیر به نظر من کاملا قابل مقایسه هستند ( حداقل تا اینجای کار ) و تا اینجای یعنی در شرایط سنی مشابه کار نادال بهتر کار کرده . باز هم میگم دلیلی بر برتری رافا در اینده نیست ... بحث من سر حرف بعضی دوستان هست میگن وایستادن عقب زمین توپ رو برگشت دادن که نشد سبک و این جور چیزها !! بحث من سر این موضوعات هست . که توضیحاتی هم در رابطه اش دادم ...
|
بله آقا بهمن میتونیم بگیم،من از اعماق تهم فریاد میزنم که:
رافا نابغه خاک هست
ببین تا اینجای کار رو شما اشتباه تعریف میکنی
بله اگر فدرر 23ساله رو بذاریم کنار رافای 23 ساله رافا بهتر کار کرده.
ولی این اصلا چیزی رو ثابت نمیکنه،و روش هیچ حسابی نمیشه کرد.
تا اینجای کار یعنی زمان حاضر
من کم کم دارم به این نتیجه میرسم که اون 7 بار هم فدرر شانسی رافا رو برده،یا رافا مصدوم بوده.
چون در تمام زمینها رافا بهتره،در هارد هم که مساوی هستن
آیا بردن 1 ویمبلدون نشانه اینه که رافا در چمن بهتر از راجره؟
همه این رو میدونن که فدرر استاد مسلم بازی روی چمن هست.
در ضمن مشخصا طرفداران بازی هجومی خیلی بیشتر از دفاعی هستند،چرا؟
چون زیباتره،چون با طراوت تره،چون متنوع تره.
اینکه رافا در دفاع جزو بهترین هاست شکی نیست.
ولی ابعاد و تنوع دفاع خیلی کمتر از هجوم هست.
تکنیک هایی مثل دراپ شات یا سرو اند والی و روی نت اومدن به زیبایی تنیس کمک میکنه
(البته سرو اند والی در حد معقول نه مثل دوران قدیم)
شما گزارشهای بازی این دو نفر رو ببینید،اون گزارشگرا و مفسرا که دیگه عوام الناس نیستند؟
ببینید اونها از ضربات و از بازی کی بیشتر به وجد میان
و از تکنیک های کدوم شخص بیشتر تعریف میکنند.
ویرایش توسط Saeedzr : 08-30-2009 در ساعت 06:07 PM
|