نمایش پست تنها
قدیمی 08-30-2009, 05:51 PM   #115
Red-Line
Former Staff

آواتار Red-Line

پستها: 138
سپاس: 916
در 113 پست 1,250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافا نادال - ماریا شاراپووا

سلام سعید جان . من اسمم بهمنه

منم دقیقا بحثم سر همین هست !! مطمئن باشید هیچ کس الان نمیتونه بگه رافا حتما رکورد فدرر رو میزنه یا نمیتونه بزنه . اما چیزی که تا الان مشخص شده نادال به توجه به سنش بهتر از فدرر ( در همون سن نادال ) کار کرده . این چیزیه که مشخصه !! جای انکار نداره .

منم نمیگم حتما نادال چون الان بهتر کار کرده بعدا هم کار میکنه !! نه من هیچ کس نمیگه ! باید صبر کنیم ببنیم اینده چی میشه . ولی الان حداقل میتونیم بگیم نابغه تنیس در بخش خاک هست !!! اینو که می تونیم بگیم ؟! به هر حال خاک هم جزوی از تنیس هست !!! میتونیم بگیم خاک حساب نیست پس نادال هم نابغه نیست ؟! منم قبول دارم نادال برای بهترین در کل تاریخ شدن نیاز داره مثل فدرر چند سال رو اوج باشه و بتونه مثل سال گذشته در بیشتر زمین ها ( مثل سال گذشته ) قهرمان بشه !!! من بحثم اینجاست که نادال پتانسیلش رو داره . یعنی به نظر من نادال در خاک و چمن بهتر از فدرر بازی میکنه !! در هاردکورتم اگر نگیم بهتر هست به نظر من تقریبا مساوی هست و بازی بستگی به شرایط دو تنیسور داره !!! من نمیدونم نادال تا چند سال میتونه این روند رو ادامه بده و رو اوج باشه . سر اونم بحث نمیکنم !! من بحثم سر این موضوع هست که میگن نادال و فدرر قابل مقایسه نیستند !! نخیر به نظر من کاملا قابل مقایسه هستند ( حداقل تا اینجای کار ) و تا اینجای یعنی در شرایط سنی مشابه کار نادال بهتر کار کرده . باز هم میگم دلیلی بر برتری رافا در اینده نیست ... بحث من سر حرف بعضی دوستان هست میگن وایستادن عقب زمین توپ رو برگشت دادن که نشد سبک و این جور چیزها !! بحث من سر این موضوعات هست . که توضیحاتی هم در رابطه اش دادم ...

--==--

ویرایش :

بفرما یک موضوع کامل روشن : طرفداران فدرر حتی حاضر نیستند قبول کنند که فدرر در شرایط سنی مشابه بدتر از رافائل نادال بهتر کار کرده و سریع عکس العمل نشون میدن و میگن فدرر میانگین چقدر گرفته نادال نمیگیره !! منم میگم در مورد اینده بحث نکنیم !!! مشخصه که یک تنیسور 20 ساله نمیتونه سالی 3 تا گرنداسلم بگیره !!! اگر گرفت خود من میگم از رافا بهتره ... این کاملا توجیح هست . بله منم میدونم رسیدن به رکورد فدرر سخته ولی رافا تا اینجای کار نشون داده میتونه !!! حالا اینده چی میشه نه من می دونم نه شما !!

والا نمیدونم با چه زبونی بگم . بزارید یه مثال بزنم شاید بتونم منظورم رو برسونم . ( البته میگم فقط برای منظور هست و نمیخوام نادال و فدرر رو به تیم یا چیزی تشبیه کنم . فقط منظورو میخوام بروسنم شما هم به منظور مثال دقت کنید ) .

مثلا الان اروگوئه 2 با قهرمان جهان در فوتبال داره ولی اسپانیا هیچ مقامی قهرمانی در جهان نداره . بعدا که میخوان مقایسه کنند بگنند که چون اروگوئه 2 با قهرمان شده پس بهتر از اسپانیا هست ؟! درسته که اسپانیا قهرمان جهان نداره ولی فک کنم همه قبول دارن که اسپانیا بهتر از اروگوئه هست . ولی برای ثتب در تاریخ نیاز داره تا این امادگی رو حفظ کنه و بتونه بیشتر از اروگوئه قهرمان بشه . منم دقیقا حرفم همین هست . من حال حاضر منظورم هست

ویرایش توسط Red-Line : 08-30-2009 در ساعت 06:05 PM
Red-Line آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Red-Line به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: