نمایش پست تنها
قدیمی 08-30-2009, 05:35 PM   #113
Saeedzr
Roger's Fan

آواتار Saeedzr

پستها: 476
سپاس: 14,095
در 475 پست 3,759 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: هر چی کلنجار رفتم دیدم فقط به راجر میتونم فکر کنم

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Red-Line نمایش پست ها
در پست قبلی به طور کامل توضیح دادم . در ضمن سعید جان فکر نمی کنی لقب King of Clay کمی بیشتر از نخه یا نابغه باشه ؟! میدونی مشکل کجاست . شما حاضر نیستید قبول کنید رافا پتانسیل شکستن رکورد فدرر و لنجد شدن رو داره . خوب معلومه یه تنیسور تو سن 22 سالگی نمیتونه بهترین تنیسور کل تاریخ باشه . ما هم نمیگیم هست . ما میگیم پتانسیلش رو داره و نشون داده که میتونه باشه ...

بله اگر رافا به رکورد فدرر برسه که دیگه جایی برای حرفی باقی نمیمونه . اما همه چیز بردن گرنداسلم نیست . درسته که مهمترین گرنداسلم هست ولی همه چیز نیست . باور کنید اگر همین الان هم نادال خداحافظی کنه به عنوان نابغه های تنیس مطرح هست .

حالا شما طرفداران فدرر حاضر نیستنید این رو قبول کنید بحثش جداست ...
ببین دوست من (ببخشید که اسمتون رو نمیدونم)
من خودم هم در پستم گفتم که فدرر در خاک بعد از نادال قرار داره و فکر میکنم که کسی نباشه که این رو قبول نداشته باشه.
اون لقب هم مربوط به خاک هست،King of Tennis که بهش نگفتند.
معلومه کسی که بعد از 19 سالگی 4 بار پیاپی رولند رو میبره و رکوردهای بینظیری در خاک ثبت میکنه نابغه خاک هست،کسی توی این موضوع نمیتونه حرفی داشته باشه!
اینکه میگید رافا در کل بهتر از راجر کار کرده دلیلتون چی هست؟
خودتون میدونید که با ضرب و تقسیم سن نمیشه این رو ثابت کرد.
کل در حال حاضر یعنی 28 سالگی راجرو 23 سالگی رافا
ما گفتیم که اگه رافا بیشتر از فدرر گرند اسلم برد ما میایم ستایشش میکنیم،ولی شما میگید که این کار بعد از این اتفاق بدیهیه،در صورتی که نیست،میدونید چرا؟
چون همینجور که شما الان دارید ارزشهای بهترین تنیسور تاریخ رو زیر سوال میبرید،اونموقع هم کسانی مثل شما ممکنه باشند و اینکار رو با رافا بکنند
اونوقت برخورد شما با اون اشخاص چگونه خواهد بود؟
اینجوری موقعیت ما بهتر درک میشه.

اینطوری هم که خودتون درباره نوع زمینها و توپها توضیح دادید،پس شرایط رافا برای بردن گرنداسمهای بخش اعظم فصل مهیاست(که به عقیده شما برای سبک راجر نیست)،پس بیایید منتظر باشیم و ببینیم چه میکنه با این شرایط ایده آل برای خودش.

موفق باشید

ویرایش توسط Saeedzr : 08-30-2009 در ساعت 05:37 PM
Saeedzr آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Saeedzr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: