نمایش پست تنها
قدیمی 06-28-2011, 08:38 AM   #433
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

بازی نادال و دلپوترو، جالبترین نکتش، Serve and Volley کردن خوان بود که به نسبت موفق هم بود و نشونه خوبی براشه، اضافه کردن یه بعد جدید به بازیش، میتونه در آینده خیلی بهش کمک کنه مخصوصا که سرویس های خوبی هم داره (البته باید خیلی بهتر بشه)، اسلایس هم گاهی اوقات استفاده کرد که باز هم به نظر من اسلایس های خوبی بود.
اما در کل روی زمین، به نظرم من حرف زیادی برای گفتن نداشت جلوی رافا، کاری به تعداد محدود فورهند وینرهاش ندارم، همون مشکل قبلی عدم زاویه در Ground Stroke ها.
اما نادال، قبل از مصدومیت در کنترل کامل بازی بود، بعد از مصدومیت هم به نظر من باز با یه اختلاف کوچک در کنترل بازی بود، در مجموع ریترن آو سرو هر جفت بازیکنا زیاد خوب نبود، حتی رو سرویس های دوم، راسل با قد کوتاهش سرویس های دوم نادال رو بسیار تهاجمی تر ریترن میکرد، ولی تو این بازی نه رافا نه خوان استفاده مناسبی از ریترن نکردن.
مصدومیت رافا، به نظرم بسیار تمرکز رافا رو بهم زد، حرکت به سمت فورهندش و Running فورهند Down the line از اونجا که دقیقا فشار رو همون ناحیه میارن تا حدود زیادی مختل شد، (رافا وقتی ترینر بالای سرش بود کاملا اشاره کرد وقتی مچ در چه حالتی قرار میگرفت درد ظاهر میشد).
در مورد تایم ات، البته قوانین دقیق یادم نیست؛ ولی فک کنم اینه هر بازیکن فقط میتونه در بین گیمهای فرد یا بین ستها تایم اوت بگیره، ولی اگه اشتباه نکنم یک بار هم میتونه غیر از این موقع این کارو بکنه، رافا قبل از تایبریک اینکارو کرد، همونطور که دلپوترو بین سرویس گیم رافا این کار رو کرد و هیچ مشکلی هم نبود.
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: