نقل قول:
نوشته اصلی توسط AndreS
خسته شدیم از بس تبریک گفتیم !!
کم کم به فکر یه اسمایلی باید باشیم که یه پلاکارد دستشه : Congratulation NOVAK
فکر کنم نواک از ترینر استفاده میکنه (یا به قول سامی اگه رم قهرمان شد شک نکن جادو کرده )
اگه بخوایم فینال رو تو یه جمله خلاصه کنیم :
"نواک بسیار زیبا بازی رو با ضربات سهمگین فورهند و بکهند (از همه نوع) با کم ترین ارور یا instability اداره کرد و تونست قهرمان شه ". روحیه ای که این نواک داره کی میخواد واسه رولند جلوشو بگیره...
اما رافا که بی انصافی اگه بگیم بد بازی کرد و به بازی بد خودش باخت تو این بازی نیاز به Backhand down the line های solid و Flat داشت که بتونه بیشتر بکهند نواک رو به چالش بکشه نه اینکه با اون DTL های بی روح که بعضا شبیه ضربات لاب بود (با ارتفاع دو متر از تور رد میشد و تو سرو باکس فرود میومد!!) باعث شه نواک به راحتی با Cross court های مرگبار بکهدنش اون رو از رالی ها خارج کنه
درکل تورنمنت جالبی بود . شاید بدبین ترین هوادار رافا هم فکرشو نمیکرد که نامبروانی رافا تو مسترز رم بخواد تهدید بشه که خب حتما تو روحیه رافا تاثیر داشت
حذف راجر هم تو راند2 واقعا غیرقابل تصور بود به خصوص که به اون سادگی تونسته بود ازپس سونگا بربیاد
در کل من به راجر تو رولند بسیار امیدوارم
=====
نظرات متفاوته ولی به نظر من
این نشون میده نواک راه بردن رافارو به خوبی یاد گرفته و ابزارشو هم داره . نمیشه همه باخت هارو به آماده نبودن رافا نسبت داد به هر حال 4فینال انجام شده و دوتای اون رو خاک رس بوده
|
رافا که خودش نميخواست بندازه تو سرويس باکس ؛ هدفش اين بود که توپ رو بفرسته ته زمين و منتظر ارور دادن نواک باشه ولي خب اين نواک ارور بده نبود و رافا هم اکثر ضرباتش از سرويس باکس رد نميشد . ولي چند بار که اين کار رو به درستي انجام داد و ضرباتش عمق کافي رو داشت تونست امتياز بگيره . اين نواک رو با ايستادن ته زمين و رالي کردن نميشه برد بايد تنوع بازي بيشتري داشته باشيد . سرويس خوب بزنيد ؛ به روي تور حمله کنيد ؛ دراپ شات بزنيد ؛ريتم بازيشو بايد به هم زد ؛که داشتن همه اين توانايي ها و اجراي بدون نقصش در يک بازي کامل خيلي خيلي دشواره ؛ پس تقريبا ميشه نتيجه گرفت تا روز بد نواک نباشه توي خاک بباز نيست!