نفرات برتر رنكينگ Rafael Nadal و Novak Djokovic به فينال Rome رسيدند.
اين براي اولين بار در تاريخ ATP Masters 1000 از سال 1990 است كه دو بازيكن برتر ATP فينال هر چهار تورنمنت سال را برگزار مي كنند.
Djokovic در بازي ديشب برابر Murray موفق شد با نتيجه 6-1 , 3-6 , 7-6(2) در سه ساعت و يك دقيقه و در يك بازي مهيج حريف بريتانيايي خود را شكست داده و ركورد پيروزي هاي پياپي خود را به 38 بازي برساند.
Djokovic پس از بازي گفت: "اين موفقيت بزرگي بود. تلاشي فوق العاده براي هر دوي ما. من فكر مي كنم هر كسي كه بازي را ديده باشد مي دانست كه برنده تا آخرين امتياز مشخص نيست. اين بازي خارق العاده اي بود. اندي خيلي خوب بازي كرد اما نتوانست به پايان برساند. من بعد از اين مسابقه كمي خسته شدم اما براي فردا بهترين ريكاوري را انجام مي دهم".
Murray گفت: "بديهي است كه (در اين تورنمنت) پيشرفتم عالي بود. من فقط از خودم نااميد شدم چرا كه بايد آنرا به پايان مي رساندم".
او درباره شكست خود در حالي كه بسيار به پيروزي نزديك بود گفت: "اين براي اولين بار بود كه اتفاق افتاد و اطمينان داشته باشيد كه آخرين بار خواهد بود".
Murray دربار Roland Garros مي گويد: "من مي توانم قهرمان شوم اگر بهترين بازيم را انجام دهم و خودم را از نظر ذهني و بدني آماده كنم".
در حالي كه كنفرانس خبري Djokovic ساعت 1 بامداد به اتمام رسيد او بايد امروز ساعت 4 بعدازظهر فينال را برگزار كند. در اين باره او گفت: "اين براي من مسئله جديدي نيست. من بهترين كار را براي ريكاوري انجام خواهم داد".
Nadal درباره بازي فينال مي گويد: "هر جنبه اي از بازي بسيار مهم خواهد بود. من مي دانم كه Djokovic هم اكنون در يك سطح استثنايي بازي مي كند اما من فقط مي خواهم تا آخر مبارزه كنم همانند كاري كه هميشه انجام مي دهم. اگر فردا نتوانم او را شكست دهم، پس مسابقه بعدي ..."
|