نمایش پست تنها
قدیمی 08-23-2009, 05:10 PM   #300
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط amin moatazedi نمایش پست ها
سلام یه سوال نادال در بهترین وضعش هم به فینال نرسید چه انتظاراتی دارین شما ... کلا نادال به جز برگشت توپ چه کاره دیگه ای بلده؟ البته از این نگزریم که قدرت بدنی و جنگندگی بسیار عالی داره ... اما واسه یو اس اوپن خیلی توقع شما بالاست
میتونم بپرسم امین جان کی گفته رافا الان در بهترین وضعشه؟!
احتمالا باید یادت رفته باشه رافا دو ماه مصدوم بوده و تا الان فقط 5 یا 6 تابازی بعد از مصدومیت انجام داده. حالا این بهرتین وضعو از کجا اوردی؟ خدا میدونه!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط سلام نمایش پست ها
دوست عزيز واقعا مطمئني؟؟!!! يا توي رويا سير ميكني؟
اگه خيلي مطمئن نيستي يه صحبتي با ديويد كن تا از اطمينان خارجت كنه.
اميدوارم از اين به بعد كمتر احساساتي بشي
مطمئن هستم سلام جان.

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Tennis4progress نمایش پست ها
دوران نادال با تاکتیک NEUTRALتمام شده است. سقوط او در ATP ادامه خواهد داشت مگر تغییر تاکتیک دهد که بعید میدانم بلد باشد!
سعید جان شما هم که پستای رئیستو هی کپی پیست کن!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط nima_masiha نمایش پست ها

واقعا بردن نواک انتظار زیادی بود که شما از رافا داشتید.

گرفتن یو اس اوپن از طرف رافا هم بیشتر شبیه رویا میمونه!!! لطفا تو رویا سیر نکنید. حقیقت رو قبول کنید.

رافا تا به حال این کارو زیاد کرده نیما جان، بیخودی شلوغش نکنید. بذار یه مسئله رو برات روشن کنم.
کسی که از مصدومیت خارج میشه چند تورنمنت اول رو خیلی نرم دنبال میکنه برای همین رافا این چند وقت اصلا رو لیمیتش نمیره.
رافا کلا آدم Level-headed ی هست و دیروز به خوبی این مسئله رو ثابت کرد و الکی جوگیر نشد، اگه بردم که چه عالی اگه نه که هیچ فشار نمیارم! دیدید آخرش چقدر راحت رفت به هوارادارش امضا داد و اصلا ناراحت نبود.
تو مصاحبش هم ابراز رضایت کرده و خیلی خوشحال بود که داره میاد رو فرم.
رافا اگه دیروز 70 درصد آمادگیش رو داشت ست دوم رو می برد و ست سوم رو هم به راحتی می برد تازه ست اول رو هم با اختلاف نمیباخت.

نقل قول:
نوشته اصلی توسط nima_masiha نمایش پست ها
شما از تنیسور خودت مایه بزار!

یه بار که فدرر داشت به رافا کمک میکرد شماره دوییش رو پس بگیره اینجوری شد.
یه نگاه به پروفایل من بنداز که بفهمی چی به چیه!

اینقدر هد تو هد نکنید که تو هاردکورتم فک کنم 3 3 مساوین راجر و رافا. ببخشید یعنی همه سرفیس ها باید مطابق میل راجر باشه؟!! بابا شماها دیگه کی هستید! تازه خرده فرمایشاتون هم یکی دو تا نیست که. خاک که بدرد نمیخوره، میمونه چمن و هارد کورت که چمنم دیگه نوعشو عوض کردن کنده بدرد نمیخوره. هاردکورتم همه نوعش نه فقط از نوع سریع و لو بونس باشه. نون اضافه چیز دیگه نمیخواین؟!! با این حساب فقط سینسی و یو اس اپن و بقیه رو بریز دور.
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: