نمایش پست تنها
قدیمی 05-14-2011, 08:27 AM   #184
I.man
Former Staff

آواتار I.man

پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان
پیش فرض مصاحبه 4 بازيكن برتر Rome

Nadal گفت: "من احساس مي كنم خيلي بهتر هستم. من بازي را با نيروي فوق العاده اي شروع كردم بنابراين مي تواستم سريعتر حركت كنم و با پاهايم تهاجمي تر بازي كنم و اگر با پاهايم بيشتر هجومي بازي كنم به طور اتوماتيك شوت هايم تهاجمي تر مي شوند".

اين 30مين برد او در 31 مسابقه اش در Foro Italico است.
"من دوست دارم در فينال بازي كنم و اگر در برابر Djokovic باشد كه خوب است و من ميروم تا در آن زمان بهترين تلاشم را انجام دهم."
او كه امسال در سه فينال Masters 1000 در برابر Djokovic شكست خورده گفت: "من ميدانم كه شايد او در تمام مسابقات امسال مورد علاقه (Favourite) باشد. اما من هر سال تلاش مي كنم تا هر روز سطح بازيم را بهبود ببخشم و اين چيزي است كه من هميشه تلاش كرده ام".

Gasquet درباره ديدار Nadal با گفت: "مطمئناً ديدار سختي براي من خواهد بود، اما من مي خواهم انجا باشم. اين ديداري بزرگ براي من است. من فردا بازيكن مورد علاقه نيستم (Favourite) و من چيزي براي از دست دادن ندام و من فقط مي خواهم از مسابقه اي ديگر در برابر Rafa لذت ببرم".

Murray بعد از صعود به نيمه نهايي گفت: "اگر من بخواهم شماره يك دنيا باشم بنابراين نياز دارم روي تمام سطوح به خوبي بازي كنم، زيرا Roger, Rafa و Novak انها روي كورت ها بخوبي بازي مي كنند. من نياز دارم بازيم را روي سطوح بهبود بخشم و اين امسال بهتر بوده". او اولين مرد بريتانيايي است كه از سال 1932 به بعد به نيمه نهايي مسابقات Rome رسيده است.
Djokovic پس از كسب 37مين پيروزي متوالي و 35مين پيروزي خود در اين فصل گفت: "من از اهميت اين بازي و كيفيت حريفم آگاه بودم. او يك Big Serve و يك Big Hitter است. بنابراين من واقعاً نياز داشتم تمام وقت تمركز كنم. "
او درباره Murray كه در نيمه نهايي امروز به ديدارش مي رود گفت: "او يك حريف فوق العاده است. ما هر دو مي دانيم كه ديگري خيلي خوب است. ما آخرين بار در فينال Australian Open بازي كرده ايم. بديهي است او انگيزه پيروزي دارد. بنابراين مسابقه دشواري است".
I.man آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
29 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: