نمایش پست تنها
قدیمی 08-23-2009, 04:14 PM   #298
سلام
Senior Member

آواتار سلام

پستها: 214
سپاس: 5,795
در 209 پست 1,840 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط nima_masiha نمایش پست ها

واقعا بردن نواک انتظار زیادی بود که شما از رافا داشتید. هر چند که خودمم دوست داشتم که رافا بیاد فینال ولی خب تو این زمین خیلی سخته! بهترین نتیجه رافا تو این زمین همین نیمه نهایی هست! دیگه بیشتر از این توانشو نداره چون سبک بازیش اجازه نمیده، اینجا باید حمله کنی، باید وینر زیاد بزنی.

گرفتن یو اس اوپن از طرف رافا هم بیشتر شبیه رویا میمونه!!! لطفا تو رویا سیر نکنید. حقیقت رو قبول کنید.

ست اول رافا - نواک که کاملا یکطرفه بود و رافا بسیار افتضاح بازی کرد. ست دوم نزدیک بود اما بازم نواک یک قدم جلوتر بود و همیشه رافا سعی داشت عقب افتادگیشو جبران کنه که نتونست چونکه اینجا رم، مونت کارلو یا مادرید نیست! اینجا سینسیناتیه!!!

تا وقتی که تنیسورهایی مثل فدرر و نواک رو فرم باشن حرف اول رو در این نوع سطح خواهند زد.

راستی، من احساس کردم رافا هنوز درد داره، اینو از چهرش میشد فهمید. حالا توجیه بود یا چیز دیگه نمیدونم ولی چهرش نشون میداد که احساس ناراحتی میکرد!!!

نيما جون ، من موندم اين بشر (مخلص خودش و طرفداراش هم هستيم) با چه تفكر و انگيزه اي، تحت هر شرايطي رو فرهندش، تاپ اسپين ميزنه!!!؟؟؟؟

يعني واقعا عقلش نميرسه تنوع بده به بازيش؟ يا اينكه به ضرباتش مطمئنه. يادمه پارسال كه موري باهاش بازي ميكرد انقدر توپ كوتاه (كم ارتفاع) و مخصوصا بك هند اندر اسپين ميانداخت رو فورهند نادال كه نادال مجبور ميشد با استيل عجيبش توپا رو با ارتفاع بالا و اسپين پايين جواب بده و اونوقت اندي از اون ضربات وينر چكشي كم قوسش ميزد!!!!!

من نميدونم انگيزه نادال چيه و اگه با اين روش به دوراني برسه (كه داره ميرسه) كه تنيسورهاي دورو برش با معدل 70% تا 85% آمادگي ( كه شامل شانس هم ميشه) بخوان باهاش بازي كنن، چه خاكي بايد توي سرش بريزه.

من كه ناواردم. ولي اين روش هر چي هم كه توش مهارت داشته باشي منسوخه. (همونطوري كه ايووكارلويچ رو براي تك بعدي بودنش سرزنش ميكنيم. نادال در اون حد نيست ولي داره تك بعدي تر ميشه)

باز هم ميگم نادال سيركي (انجام چند روش خاص با مهارت كامل) بازي ميكنه.

با اين اوصاف مقايسه نادال با فدرر در نوع و اراوه بازي در زمين، مضحك و ساده لوحانه بنظر ميرسه.

ارادتمندم
سلام آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی سلام به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: