شماره 2 جهان Novak Djokovic با با كسب 34 مين پيروزي متوالي و با قطع كردن 37 مسابقه بدون شكست Rafael Nadal روي خاك با نتيجه 75 64، قهرمان Mutua Madrid Open شد.
Novak گفت: "بر اساس شرايط، احتمالاً من بهترين بازي عمرم روي خاك را در برابر شماره يك انجام دادم. روشي كه من بازي كردم فوق العاده بود. من قطعاً از عملكرد و در كل تورنمنت راضي بودم."
Djokovic تنيسور 23 ساله از نيمه نهايي Barclays ATP World Tour Finals 2011 تا كنون شكست نخورده و در طول كسب شش عنوان Australian Open, Dubai, Indian Wells, Miami, Belgrade و حالا Madrid به ركورد 32 پيروزي پياپي دست يافته.
او اكنون John McEnroe را با 42 پيروزي پياپي از شروع سال كه در سال 1984 به آن دست يافت را جلوي خود ميبيند.
او گفت: "من مي دانم كه اين پيشرفتي كه من داشته ام باور نكردني بوده اما من به اين فكر مي كنم كه تا چه زماني پيش خواهم رفت و چه زماني شكست خواهم خورد. تعداد پيروزي هاي بيشتري مي خواهم داشته باشم. وقتي كه بروي كورت ميروم من انگيزه دارم تا پيروز شوم و به اين فكر نمي كنم كه امروز روزي است كه من شكست مي خورم."
او بعد از كسب هشتمين عنوان ATP World Tour Masters 1000 خود دركل و سومين عنوان سال، Djokovic توانست 1000 امتياز كسب كند. در حال حاضر Novak واجد شرايط ترين شخص براي راهيابي به Barclays ATP World Tour Finals و به پايان بردن سال با شماره يك است.
Nadal گفت: "او واقعاً در سطحي بسيار بالا بازي مي كند. ما بايد اين را قبول كنيم. وقتي كساني از شما بهتر هستند شما كاري نمي توانيد انجام دهيد جز اينكه به او تبريك بگوئيد و به جلو نگاه كنيد، به تورنمت بعدي ، نگاه كنيد كه چه چيزي از دست داده ايد، چه كاري بايد بدرستي انجام دهيد و روبه جلو با نگرش صحيح و قدرت رواني. شما بايد خونسرد باشيد، و به فكر چاره باشيد. تلاش كنيد تا بهتر شويد، تمرين كنيد و دفعه بعد من تلاش مي كنم تا بهتر باشم."
|