نمایش پست تنها
قدیمی 05-07-2011, 11:31 PM   #250
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad_Joulaei نمایش پست ها
مهرداد عزیز(پاور) اگه اسمتو درست گفته باشم!

مطمئن باش که برنده بازی فردا رافاست . زیاد هم شکست نفسی نکن. توی میامی هم نواک میلیمتری برد!

البته با ادبیاتت اشنا هستم اینا برای توجیهات قبل از باخت رافاستکه نمیبازه!
ضمنا از زحماتی که در این سایت و اون سایت میکشی ممنونم!

پیشاپیش قهرمانی رو به ماتادور(رافا) و طرفداراش تبریک میگم
محمد عزیز من

اسم من مهرداد نیست. نام msh نازنین که مدیر مسابقات بودند آقا مهرداده.

در مورد رافا: ایکاش ذره ای حرف شما حقیقت می داشت و فرم رافا خوب بود! اما واقعیت رو خودتون مشاهده کردید. رافایی که ضرباتش اونقدر Short هستند که حتی به Service Line هم نمی رسند، رافایی که سرویس هاش بر خلاف US Open 2010 جون ندارند و Effectivity درشون مشاهده نمی شه، رافایی که هیچ برنامه ای برای برگشت دادن موثر 2nd Service راجر (که خیلی خیلی آروم زده می شدند) نداره و قادر نیست Pace دلخواهش رو ایجاد کنه، این رافا جلوی اون نواکی که بازی مافوق تصورش از فینال دیویس کاپ پارسال تا امشب که با هم صحبت می کنیم، همه رو انگشت به دهان، مبهوت خودش کرده، نمی تونه کاری از پیش ببره.

نواک به طرز عجیبی داره محشر بازی می کنه و اینم از شانش درجه یک امثال من هست که همه ی اتفاقات نادر و رکورد زنی های برد های پشت سر هم و ... باید در دوره ی افت ماتادور من رقم بخورند!

در ضمن اونا انجام وظیفه هستند محمد دوست داشتنی من. هیچ زحمتی نیست.

من هم قهرمانی نواک جوکوویچ (شماره یک واقعی تا به حال فصل 2011) رو پیشاپیش تبریک عرض می کنم و تنها کاری که برای رافا از این راه دور از دستم بر میآد اینه که دعا کنم تا شاید معجزه رخ بده و فردا سومین باخت پشت سر هم به نواک در فینال مسترزهای این فصل اتفاق نیفته!

انسان به امید زنده ست. اما واقعیت رو نمی شه کتمان کرد محمدم.

PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: