نمایش پست تنها
قدیمی 05-07-2011, 10:47 PM   #243
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

با بازی طوفانی که نواک داره می کنه، فردا فقط باید یه معجزه اتفاق بیفته تا رافای عزیزم بتونه قهرمان شه!
بیچاره بلوچی خیلی خیلی داره خوب بازی می کنه اما نواک برای هر ضربه ای، برگشتی قوی تر در چنته داره!

رافا خیلی با افت و خیز بازی کرد. اشکالات رو دیگر دوستان گفتند و نیازی به تکرار من نیست. اکثر توپ ها رو تقدیم فدرر کرد و اگر فدرر دقت می کرد به جای UE همه اونها تبدیل به Winner می شدند!

با این فرم رافا قهرمان نمی شه! رسماً برای رسیدن به توپ هایی که قبلاً براش آب خوردن بوده، الان کم میاره و انگار 100 کیلو وزنه بهش آویزانه! Foot Work و چابکی و Agility ماتادور دوست داشتنی من اصلاً شایسته و درخور قهرمانی نیست!

برای من به عنوان عاشق و دلباخته ی رافا، خیلی تلخه که در فینال 3 مسترز پشت سر هم، نادال به جوکوویچ ببازه!

خدایا به بدن و ذهن رافا کمک کن تا با فراموش کردن امشب و انجام تمرینات سبک و تاثیر گذار برای فینال دشوار فردا خودش رو آماده کنه!

PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: