نمایش پست تنها
قدیمی 05-06-2011, 10:44 AM   #11
I.man
Former Staff

آواتار I.man

پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان

نواک جوکوویچ پیروزی های پیاپی خود از شروع این فصل را به 29 برد افزایش داد و با بهترین شروع کننده فصل در 25 سال اخیر مساوی کرد.
برنده اپن استرالیا تمام 21 سرویس اول خودش را برد تا با نتیجه 61 62 گارسیا لوپز را شکست دهد و به یک چهارم نهایی صعود کند. او به برنده راند سوم راجر فدرر و تاپ رنک فعلی جهان رافائل نادال که با انصراف حریفش دلپوترو به دلیل مصدومیت، به مرحله بعد صعود کرده، پیوست.
نواک جوکوویچ کسی که از فینال دیویس کاپ پارسال تا کنون 31 برد پیاپی کسب کرده، برای بهترین شروع فصل از سال 1980 به بعدبا ایوان لندل در مکان سوم مساوی شد . جان مکنرو 42 پیروزی پیاپی داشته در سال 1984 و بیون برگ 33 پیروزی پیاپی در سال 1980.
نواک گفت: "من می دانم که در حال حاضر فوق العاده بازی می کنم اما همیشه چیزهایی هست که شما می توانید بهبود ببخشید. شما هرگز نمی توانید کامل باشید. من سرویس گیم های خود را به راحتی برنده می شوم. این چیزی است که من امروز از آن خوشحال هستم و این مشوقب برای مسابقات اینده است. خصوصاً روی خاک."
نواک می تواند در صورت پیروزی برابر فرر رکورد ایوان لندل را پشت سر بگذارد.
فدرر خود را پس از بازی سخت چهارشنبه در برابر لوپز بازیابی کرد و ماسیله بلژیکی را با نتیجه 64 63 شکست داد.
فدرر گفت: "از نظر روانی من باید کمی تغییر کنم. من فقط می خواستم عملکرد خوبی داشت باشم. این چیزی است که من می خواهم."
فدرر در یک چهارم با سودرلینگ بازی خواهد کرد که سونگا را با نتیجه 76 75 شکست داده.
دلپوترو بعد از احساس ناراحتی در پای چپ خود انصراف داد. در حالی که حضورش در رولاند گاروس در خطر است. دلپوترو ترجیح داد ریسک نکرده و بعد از عمل مچ دست که باعث شد بیشتر فصل گذشته را از دست بدهد، دوباره مصدوم نشود.
دلپوترو گفت: "این خوب نیست که از این تورنمنت و این مسابقه انصراف دهم. بازی که میشد خوب باشم اما من روی فرم نیستم." این را رنک 32 گفت در حالی که که در ابتدای فصل و قبل از اینکه دلری بیچ و استوریل را فتح کند رنکش بالای 400 بود. "من تلاش کردم اما من برای بازی روی فرم نیستم."
بلوچی به اولین یک چهارم مسترز 1000 خود راه یافت. این تنیسور برزیلی اندی ماری سید 4 مسابقات را شکست دارد 64 62.
بلوچی گفت: "او بازی را مدیریت می کند و بخوبی سرویس می زند. سرویس های من خیلی مفید بود و من فکر میکنم من یک بازی خوب انجام دادم و بدلیل سرویس ها و فورهندهای عالی من از بازی روبروی من احساس راحتی نمی کرد. من فکر میکنم کلید بازی شوت های زیادی بود که از دست داد روی کورت و امتیازهای حساس را خوب بازی کردم."
بلوچی هر سه فرصت بریک پوینت اندی ماری را کانورت کرد و در عوض هر سه فرصت بریک پوینت خود را سیو کرد. اندی گفت: "مسابقه امشب عالی نبود. من احساس نمی کردم که دارم خوب بازی می کنم. من بازی را خوب شروع کردم اما نتونستم ان را حفظ کنم." موری اضافه کرد: "من این هفته باید واقع بین باشم. من از یک مصدومیت برمیگشتم که که مصدومیتی جدی است. مصدومیت ارنج برای یک تنیسور مصدومیت اسانی نیست."
این اولین پیروزی بلوچی که رنک 36 را دارد در مقابل تاپ 5 بود. او گفت: "من فکر می کنم این معنی زیادی داشته باشد. همانند گاگو کورتن، هیچ بازیکن برزیلی مدت زیادی بود نتوانسته بود تاپ 5 را شکست دهد بنابراین من خیلی خوشحالم که کسی هستم که این کار را انجام دادم."
بلوچی در یک چهارم نهایی با سید هفتم توماس بردیچ بازی خواهد کرد. در دو رویارویی قبلی این دو که هر دو در هارت کورت بوده بردیچ 2-0 جلو است.
رابین سودرلینگ در یک چهارم نهایی به دیدار راجر فدرر خواهد رفت، بعد از اینکه در 2 ساعت و 13 دقیقه سونگای فرانسوی را با نتیجه 76 75 شکست داد. هر دو تنیسور حدود 75 درصد از سرویس اول خودشان را پیروز شدند. اما سودرلینگ توانست با کانورت کردن تنها فرصت بریک در اواخر ست دوم موفق به شکست حریف فرانسوی شد.
این تنیسور سوئدی توانسته سال گذشته در نیمه نهایی رولاند گاروس فدرر را شکست دهد. اما به هر حال شماره 3 دنیا در دیدارهای رودررو 15-1 پیش است و هر سه دیدار اخیرشان در سال 2010 را پیروز شده است.
سید ششم دیوید فرر تنها به یک ساعت و 29 دقیقه نیاز داشت تا استاخوسکی را با نتیجه 63 76 شکست دهد. فرر به خوبی سرویس زد. او برنده 84 درصد از سرویس اول خود شد. این اسپانیایی با حمایت هموطنانش تلاش خواهد کرد تا در روز جمعه به سلطه شکست ناپذیری نواک جوکوویچ در سال 2011 پایان دهد. شماره 2 دنیا در دیدارهای رودررو 5-4 جلو است. اما فرر هر سه دیدارشان روی خاک را برده است.

مرد فرانسوی مایکل لودرا به دومین یک چهارم نهایی خود در مسترز 1000 صعود کرد. بعد از بازگشت به بازی و شکست دنیل تراور 16 64 76 . لودرا در مرحله بعد بازی دلهره اوری با رافائل نادال خواهد داشت.
I.man آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: