مروري بر مسابقات امروز - پنج شنبه
امروز برنامه بازي هاي Mutua Madrid Open بسيار فشرده است و مورد بحثترين بازيكن اين روزهاي تنيس (نواك جوكوويچ) در Manolo Santana بازي نخواهد كرد. مرحله Round of 16 امروز به طور كمال انجام خواهد شد.
ابتدا در Manolo Santana Court راجر فدرر و خاوير ماسيله بازي مي كنند. فدرر ديروز يك چالش سخت در ديدار افتتاحيه را پشت سر گذاشته. جدالي سخت در حدود سه ساعت و سيو كردن يك مچ پوينت براي پيروزي بر فلسيانو لوپز. راجر گفت: "اين واجد شرايط يك كلي كورت هست ولي اين يكي دقيقاً اون حس رو نداره.". اين پيروزي حركت مثبتي است. اما من ريتم كافي براي بازي با ماسيله را ندارم. اين متفاوت خواهد بود. ماسيله يك baseliner است بنابراين من قطعاً نياز به بازگشت به ريتمم دارم. همچنين او راست دست است. من 16 ساعت براي بازگشت فرصت دارم. اما من تلاش مي كنم بهترين باشم. فدرر اولين ديدار خود با ماسيله در سال 1999 كه تنها ديدار اين دو در خاك بوده را شكست خورده. اما راجر 8 ديدار بعد از آن را پيروز شده.
در ديدار دوم همين كورت يك ديدار سخت بين مرد شماره يك جهان نادال و خوان مارتين دلپوترو برگزار مي شود. هيچكدام از اين دو تنيسور بعد از رولاند گاروس 2009 روي خاك شكست نخورده اند. نادال در آن سال به سودرلينگ باخت و بعد از آن 35 بازي پياپي روي خاك را تا به حال برده است. و دلپوترو در آن سال پس از شكست برابر راجر فدرر، و بعد از دست دادن فصل خاك 2010 بدليل مصدوميت تا كنون 7 بازي پياپي روي خاك را برده است. نادال در ديدارهاي رودررو 5-3 پيش است (1-0 در خاك) و همچنين در ديدارهاي اخيرش در ايندين ولز ستي را از دست نداده. اما دلپوترو 25 مسابقه از 28 مسابقه اخرش را با پيروزي پشت سر گذاشته و در اخرين حضورش در در اين تورنمنت (اولين سالي كه به خاك تبديل شد) تا نيمه نهايي پيش رفت (در برابر فدرر شكست خورد).
در ديگر ديدار سيد ششم ديويد فرر با استاخوسكي ديدار خواهد كرد. اگر نادال پربحث ترين بازيكن اين روزهاي فصل خاك باشد قطعاً فرر دومي خواهد بود. نه تنها او تورنمت خاك رس اكلوپولو را امسال فتح كرده بلكه به فينال هر دو تورنمت خاك رسي كه امسال در اروپا شركت كرده نيز رسيده (مونت كارلو و بارسلونا) و هر دوبار در برابر نادال شكست خورده. بعد از پيروزي عجيب و غريب در برابر Mannarino فرانسوي در راند اول (75 06 60) او حالا استاخوسكي را در پيش دارد كه در دو مسابقه قبلي خود در مقابل ايسنر و مونتانس در تاي بريك ست سوم پيروز شده است. در تنها ديدار روبروي اين دو در ويمبلدون 2008 در حالي كه فرر 2 ست اول را برده بوده استاخوسكي در ست سوم انصراف داد.
سه ستاره ديگر ATP يعني نواك – موري و سودرلينگ در Arantxa Sanchez-Vicario Court مسابقه خواهند داد. نواك در حالي كه بهترين شروع يك فصل را با امار 28-0 بعد از ابوان لندل (29-0) از سال 1986 دارد. به مصاف گارسيا لوپز مي روند كه سيد چهاردم واورينكا را حذف كرده است. رويارويي اين دو 4-0 به سود نواك است.
سيد چهارم موري با بلوچي مسابقه مي دهد و سودرلينگ با سونگا بازي مي كند.
|