فلسيانو لوپز در يك ديدار تماشايي در برابر فدرر شكست خورد. او در حالي كه مچ پوينت داشت در برابر برنده بيشترين گرند اسلم هاي تاريخ و در برابر چشمان بهت زده اسپانيايي ها و تماشاگران ويژه اين ديدار – ورداسكو-رونالدو-الونسو- بازنده شد.
فدرر در مصاحبه اي روي كورت بعد از بازي گفت: "من مي توانستم بازنده بازي باشم. اين يك مسايقه دشوار بود. از ابتدا تا انتها"
فدرر ست اول در حالي كه 5-3 جلو بود و سرويس در اختيار خودش بود، نتوانست ست را به پايان برساند و در تاي بريك در حالي كه هر دو تنيسور تعدادي ست پوينت داشتند اين فدرر بود كه ست پوينت نهم را به سود خود كرد و برنده ست اول شد 13-11.
لوپز در ست دوم تماشايي سرويس ميزد و از 23 سرويس اول خود هيچ كدام را واگذار نكرد. اين مسئله باعث شد او در تاي بريك ست دوم را برنده شود. اين اولين بار بعد از سال 2007 در مقابل گونزالس بود كه فدرر تاي بريك را 7-1 واگذار مي كرد.
در ست سوم زماني كه بازي 3-2 بود، فدرر 3 شانس بريك داشت اما لوپز ارامش خود را از دست نداد و باعث شد نتيجه ديدار در تاي بريك ست سوم مشخص شود.
در تاي بريك ست سوم در حالي كه لوپز 5-2 پيش بود ناباورانه ضربه اسمش خود را به بيرون زد تا فدرر با سه امتياز پياپي بازي را 5-5 مساوي كند.
لوپز در كنفرانس خبري بعد از بازي گفت: "ممكن است آن امتياز كليد بازي بوده وگرنه من مي توانستم 6-2 پيش باشم و بازي در دستان من مي بود اما آن واقعاً يك توپ بلند بود و من نمي تونستم انرا ببينم و با شرايطي كه كورت داشت ان براي من واضح نبود اما توپ سه متر به اوت رفت به اين دليل كه من نمي توانستم توپ را ببينم."
بعد از آن بازيكن سوئيسي يك بكهند ارور داشت تا لوپز يك مچ پوينت داشته باشد، اما فدرر با 25امين ايس خود در اين مسابقه شور و هيجان لوپز و هموطنانش را فرو نشاند. لوپز گفت: "من بايد بگويم كه او امتيازات خوبي را بدست اورد ويك ايس هم داشت اما اينكه به من بگويند كه من به آن تك امتياز باختم منصفانه نيست."
او گفت: "بديهي است كه اگر من آن يك امتياز را كسب كرده بودم شرايط براي او خيلي پيچيده مي شد و من مي توانستم چهار مچ پوينت داشته باشم اما من فكر مي كنم لحظات ديگري نيز وجود داشت. من فكر مي كنم امروز او روي آن امتياز بزرگ، بسيار خوب بازي كرد. من تنها يك خطا داشتم و همان توپي است كه راجع به آن صحبت مي كنيم."
فدرر در راند سوم با Xavier Malisse بازي خواهد كرد.
در ديگر ديدار بعد از اينكه موري و سيمون ست هاي اول و دوم را تقسيم كردن در ست سوم موري توانست سيمون را بيگل كند. اين در حالي است كه سيمون در ست سرنوشت ساز 5 فرصت براي بريك كردن حريف اسكاتلندي خود داشت.
|