نمایش پست تنها
قدیمی 04-28-2011, 04:12 PM   #5
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

من بازیش رو دیدم. در یک کلام: بعد از این همه دوری از مسابقات، عااااالی بازی کرد!

Ste-Haa1.jpg

سرویسهاش درجه یک بودند چه از لحاظ قدرت و چه محل فرود آمدن
چند تا لاب از رو سر حریفاشون تبدیل به امتیاز کرد که من مدت ها بود از تنیسوری ندیده بودم.
خوب نقاط مختلف زمین رو می شناخت. فقط Match Practice کم داره که به امید خدا مصدومیتش اگر عود نکنه می تونه نتایج خوبی بگیره. به هر حال رفته بالای 30 سال و زمان زیادی نمونده براش اما من که حظ کردم از بازی خوبش. ضمن اینکه بک هند های یک دستیش مثل همیشه فوق العاده زده می شدند!

Ste-Haa0.jpg

تمام این مدت که مصدوم بود و به کلینیک میرفت جویای احوالش بودم. از بازی های NBA که برای تماشاشون با همسرش می رفت تا به دنیا اومدن دخترش که تمام فکر و ذکرش شده. امیدوارم تا زمانی که بدنش جواب می ده از تنیس سیر نشه. هاس پتانسیل فوق العاده ای داره و در گذشته بازی هاش همیشه تماشاگر پسند بوده اند. هیچ وقت فصل 2009 که به نیمه نهایی ویمبلدون رسید رو فراموش نمی کنم. اگر فدرر نبود، بدون شک می تونست به فینال برسه اما صد افسوس که نشد.

پ.ن: قیافه ش هم مثل همیشه ست. توی اون عکس، شاید اونطور به نظر می رسیده.

PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: