نقل قول:
نوشته اصلی توسط Behnam RF
امروز راجر خیلی بهتر از بازی قبلیش، بازی کرد ،ولی هنوز میتونه بهتر از اینا بازی کنه،خوشحالم راجر رو در یک فرم خوب دیدم،راند دوم اصلا نا امید شده بودم ولی امروز به مراتب بهتر بود ،UE های خیلی کمی هم داشت 
|
راجر تو این دو بازی کار خاصی نکرده ، بازی اول که کولی خیلی بد بازی کرد و اصلا راجر به خودش فشار نیوورد ، امروز هم تا زمانی که چیلیچ خوب بازی میکرد راجر کاری خاصی انجام نداد و هر دو بازیکن خیلی راحت گیم سرویسشونو هولد میکردند و راجر هم اکثر زمان بازی در حال دفاع کردن بود و نمیدونم چی شد که به یکباره گیم 10 ام ست اول ، چیلیچ چند تا ارور بچه گانه داد و بریک شد.
ست دوم هم همین طور بود ، توی گیمی که راجر بریک کرد فقط یک امتیاز رو خودش گرفت و باقی امتیاز ها رو چیلیچ بهش تقدیم کرد (البته خود بریک پوینت خیلی قشنگ بود

)
به نظر من فقط سرویس اولش بهتر بوده . درسته که زیاد Ace نزده ولی خیلی سرویس اول موثر بوده . درصد سرویس اول هم خیلی بالا بوده (فکر کنم امروز 70 درصد سرویس اول زد)، در مورد بکهند هم تا وقتی رو بروی بازیکنی مثل چیلیچ بازی کنه که ضرباتش اکثرا فلت هستند مشخص نمیشه که اوضاع بکهند چطوره ، چند بار هم که چیلیچ سرویس دومش رو به صورت کیک سرو میزد راجر نمیتونست با بکهند ریترن کنه .
واسم جالبه که چرا تو اینقدر خوش بین هستی !